Monday, 28 May 2012

Small NOTES

Assalamualaikum dan hai semua orang.


Hari ni tiba² rasa nak update pasal sesuatu lah. But actually kalau nak diikutkan entry ni patutnya I publish on my 21th birthday last year. Tapi nak buat macam mana, last year blog ni pon jarang diupdate oleh I sebabkan busy dengan kerja. So sekarang ni tengah free tak tau nak buat apa, better update jelah blog walaupon dah agak basi kan. Hikss ^_____^




Actually I got this on my 21th birthday last year. Well, kalau dikira², ada 19 notes kecil untuk I  yang diletakkan dalam bekas kecil yang cute and setiap satu notes tu ada lah isi² penting dalamnya. Speechless. Tak tau nak cakap apa masa tu. Even though saiz notes tu kecil, tapi setiap satu isi dalamnya boleh buatkan I menangis. Sobss. Tq to that special person. You know what, I keep re-read all the notes again and again. 

2 comments:

  1. blog anda sangat menarik, jika anda berkenan kunjungilah balik blog saya http://bit.ly/1nFzczM
    terimakasih ^^

    ReplyDelete
  2. salam dari kami di Bandung, Indonesia, terimakasih!

    ReplyDelete