Sunday, 20 May 2012

Color Of My Life

Assalamualaikum dan hai semua orang. 

I'm back again after about 3 months I left this blog. Pheww. Agak lama jugak 3 bulan tu. Makin lama makin mengambil masa yang lama untuk I update blog ni. But what to do I have other things to focus which more important than blogging.


Life as Degree student sangat berlainan dari Diploma dulu. Seriously, everyday pon busy. Busy with a lots of assignments, tutorial, quizzes and test yang tersangatlah banyak. Sometimes rasa tak boleh nak cope with all that thingy but when I think back carefully, I don't want to waste my time again like I did during my diploma. Rasa menyesal tak really focus on my study. At last menyesal macam ni. But not to say yang pointer I teruk sangat masa Diploma dulu but I know if I struggle and focus more, pointer I mungkin dapat dibanggakan lebih lagi lah. Hiksss. 


Erm, past is past. Don't look back at the old time. Now, make it better. No more play. Focus and struggle to achieve my goals.


Well, sekarang ni I tengah cuti semester sebenarnya. Almost 2 months jugak la I akan bergoyang kaki dan berdansa di rumah ni without doing anything. Nak kerja part time pon rasanya tak ada orang nak hire. Lagipon I cuti untuk 2 bulan je bukannya 2 tahun kan? Hiksss. So duduk rumah jelah. Plus boleh hilangkan penat sebab dah alomost 5 bulan struggle untuk semester 1 kan. Lalala.. ^___________^ So masa 2 bulan ni I akan manfaatkan sebaik mungkin. Who knows, during this 2 months, blog ni akan sentiasa update ke kan? Haha. But itu pon kalau I ada story lah kan. 


Actually nothing much to update for this entry. Just nak say welcome back to me! Hello Blog, I miss you! ^_________^


2 tahun bukanlah satu jangka masa yang sekejap. A lot of things already happened during this 2 years. But honestly, I'm happy with my life now. I have family, I have you, I have friends besides me whenever I need them. Thank you for the happiness you gave me. I LOVE you.

Eh lupa, semalam for the first time I dapat rasa macaroon. Erk. Tahu memang agak lambat kan. Semua orang dah rasa lama dah I sorang je baru dapat rasa semalam. Kesian sungguh dekat diri sendiri. Hiksss. But sokeyy as long as dah dapat rasa. But honestly, I tak boleh terima sangat lah rasa macaroon tu even ramai orang suka. Tapi I kurang suka. Semua pon tahu kan macaroon tu sangat manis and that's the reason semalam I hanya boleh makan 1 biji je. But whatever it is, I suka warna macaroon. Colorful. ^_________^



2 comments:

  1. Ohmai. This is I keep waiting for. Miss you writting :) semoga terus suksess. I love you for no reason. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Mimiechan. I love you with a reason tau. Haha. jk :D

      Delete