Saturday, 25 February 2012

Hello 2012

Assalamualaikum dan Hai!


Uhuk.. uhukkk. Batuk kejap sebab macam banyak je habuk dekat sini. Yela mana tak habuknya kan. Almost 3 month tak update. Life being so hectic for past 3 months.  *Mengeluh*


Oh, BTW hello 2012! Tak sangka dah nak masuk March 2012 dah pon. Sekejap je kan. Even 2011 dah lama melabuhkan tirai, tapi rasa macam baru semalam je ai berada dalam tahun 2011 tu. Banyak suka dan duka yang berlaku. Tak kisahlah sama ada banyak duka atau suka, yang penting, jadikan pengajaran untuk setiap apa yang dah berlaku. And jadikan tahun 2012 ni sebagai tahun yang lebih baik dari tahun sebelumnya.


Okay enough about cerita yang dah basi tu. *tarik nafas panjang* . Year 2012 is the beginning of my new journey. Kenapa new journey? Sebabnya tahun 2012 ni lah bermulanya perjalanan sebagai pelajar Degree. And I'm not KPTMKL student anymore. I'm just the EX. Hahaha. *lupa daratan kejap*.

Sekarang ni ai sambung Degree dekat UNIKL MIIT. Well, mana² tempat belajar pon sebanarnya sama je, Yang penting nawaitu kita nak ke tak nak belajar bersungguh². And setiap tempat tu mestilah ada keistimewaan tersendiri same goes to UNIKL. Walaupon pada mulanya macam tak boleh nak sesuaikan diri dengan environment baru, tapi lama² dah boleh terima plus ai rasa UNIKL lagi best kot. Hehehe. Sorry KPTM. 


So far so good. Tapi one thing la, degree tak sama dengan diploma. Dulu masa diploma boleh honey-moon lebih sikit tapi degree ni takde istilah honey-moon sangat. Masuk² je dah banyak assignment. Well itulah baru dimakan dunia seorang pelajar kan. Hikssss ^___________^






And I don't know why dekat UNIKL ni ai suka habiskan masa dekat library. Suka sangat dengan library and favourite zone ai dekat UNIKL is of course la at purple zone. 


Let's study hard and go for what we dreams! Aja aja hwaiting! ^________^

1 comment:

  1. Fuhhh! Baru tahu dh update :) semoga kite sama2 cepat grade! Miss your writting! Mimiechan

    ReplyDelete