Thursday, 3 November 2011

Unexpected Full House

Assalamualaikum dan hai semua orang.




Serious this was unexpected. Tak plan pon dengan MimieChan nak pergi lunch dekat Fullhouse. Mula tu just nak jumpa minum² dekat McDonald's je tapi sampai ke Wangsa Walk kitorang berjalan. Cool je kan.

And it was like dreaming okay. Why? Sebabnya kitorang memang dah lama berangan angan nak jejakkan kaki kat Fullhouse ni. Cuma disebabkan outlet² yang ade sebelum ni agak jauh dengan kami, tu yang asyik tertangguh² je niat nak pergi tu. But now, dah ade outlet yang berdekatan so apa lagi. Dah alang² pergi Wangsa Walk tu, rugi la kalau tak try kan.
Mula² tu macam batak² sikit nak masuk sebab teruja dengan decoration dalam tempat tu sampai rasa takut nak jejakkan kaki ni. Hahah. Like very the kampung girl kan.



Lepas dah masuk tu, ada masalah lain pulak. Masalah pemilihan makanan. Tak tau nak pilih apa yang sedap. Dekat sepuluh kali jugaklah belek² buku menu tu. Lagi satu yang buatkan lambat pilih makanan tu sebab teruja dengan illustration buku menu tu. Sumpah sangat cool. Macam komik je sebab ada kartun². ^__________^


And lepas dah dekat sepuluh kali membelek, finally we made up with the decision. We decide to order Set 1 : Thomas's favourite meal.



#1 - The Set includes Spaghetti Pasta with Turkey Ham and Mushroom Cream, Iced lemon tea, Soup of-the day and petitfour. It cost RM 16.90/set.



#2 - Chocolates Brownie cost RM 11.90/set

Secara keseluruhan, agak berpuas hati dengan makanan dekat sini. Harga pon affordable tuk semua. Decoration dalaman memang terbaik. Next time sure will come again for others menu ^________^




















0 comments:

Post a Comment