Tuesday, 15 November 2011

Percubaan pertama Apam Dot

Assalamualaikum dan hai semua orang.


Orang kata, percubaan pertama tak semestinya akan sempurna kan? Practice make perfect. Maybe next time will be much better :')

So dengan berbekalkan kata² semangat tu, semalam ai dengan mimiechan cube buat apam dot. Takdela secantik or secomel orang lain buat tapi boleh lah sekadar nak makan saje² untuk diri sendiri ^^


Ni je yang mampu dihasilkan. Dot yang tak berapa nak dot sangat. Tapi apa pon, sangat berpuas hati dengan rasanya. Next time boleh buat lagi.


Maaflah entry ni tak disertakan sekali resepi sebabnya ai pon google je resepinya. Ambil sikit orang ni punya orang tu punya resepi jadilah resepi ai. Hahaha. Tapi boleh dikatakan kebanyakan resepi yang ai google, semuanya hampir sama. Tapi ai boleh bagi suggestion, Kalau ada sesiapa yang nak cuba resepi apam dot ni, boleh la melawat blog Kak Hana. Mudah dan simple je. Senang untuk ikut. Selamat mencuba! ^__________________^


6 comments:

  1. pnh beli dgn blogger kak..nama dia kak anna anuar.sdp..nk mkn syg..sbb comel sgt

    ReplyDelete
  2. @merahitujambu hehe. Segan nak bg rasa. Apam kite tak comel -.-

    ReplyDelete
  3. @sugar2 kapas strawberry tula. Kalau kite beli yang comel comel, sayang rasa nak makan sebab comel sangat :)

    ReplyDelete
  4. @♥♥ieqa pinkylicious♥♥ hehe. Percubaan pertama ni malu la nak bg orang rasa. Apam pon tak comel sgt. Percubaan seterusnye maybe boleh :D

    ReplyDelete