Saturday, 29 October 2011

Picnic - Sg Gabai

Assalamualaikum dan hai semua orang.

Lately ni cuaca macam tak berapa nak mesra je dengan kita semua kan? Boleh dikatakn tiap² hari mesti hujan. Kejap panas, kejap mendung, kejap hujan. Bak kata pepatah, hujan rahmat. But lucky hujan selalunya belah petang je so belah pagi tu boleh la kalau nak buat aktiviti mandi manda dengan kawan² dekat sungai ke kan.

Picnic. Finally! :)


Seronok gila dapat naik Sg Gabai. Kepenatan menaiki anak² tangga yang entah berapa ratus tak terkira tu menjadi kepuasan bila kesejukan air sungai tu terasa. Sumpah best! Tapi siapa² yang kalau rasa tak larat nak naik sampai atas tu, dun worry kat bahagian bawah still boleh mandi. So jangan malu², datanglah ramai² kat Sg Gabai. *Ayat promote cam ai punya Sg Gabai pulak kan ^___________^



Sekian :)

0 comments:

Post a Comment