Friday, 23 September 2011

UsiaMerdekaRaya

Assalamualaikum dan hai semua orang ^_______^


Sebelum ai start dengan cerita lain, rasanya dah terlambat ke kalau ai baru nak ucapkan Selamat Hari Raya pada yang menyambutnye? Heheh. Rasa macam dah terlambat je kan. Tapi apa pon ai masih nak ucapkannye jugak. Sempena bulan yang mulia ni, yang dah nak berakhir dah pon kan, ai nak ucakpkan Selamat Hari Raya pada semua yang menyambutnye dan maaf andai selama perkenalan ai ade terkasar bahasa, terguris perasaan atau ter macam macam lagi la. Diharap semua salah dan silap ai selama ni dimaafkan ye.
Semangat yang hilang entah ke mana, kejap ade kejap takde buatkan ai semakin malas nak update blog. Tak tau kenapa. Hai la semangat, mana la kau pergi menghilang.


Tapi ntah macam mana semangat nak berblogging tu datang hari ni so cepat² on lappy sebab takut semangat tu hilang balik. Hahaha. *Merepek je


Posting kali ni ai nak update sikit pasal UsiaMerdekaRaya yang lepas. Apa yang dimaksudkan dengan UsiaMerdekaRaya ialah mengenai hari lahir ai yang jatuh pada 29 Ogos, Raya jatuh pada 30 Ogos dan Merdeka pula pada 31 ogos, Boleh dikatakan birthday ai 3in1 la kan? heheee.

Persiapan tuk raya tahun ni taklah segah raya² tahun lepas. Mana taknye, tahun ni cam sedih nak mati je sebab baju raya ai ade satu pasang je. Mana tak sedih kan? Ni semua gara² kene kerja walaupon di saat² akhir nak raya. Semangat nak raya pon dah hilang. Tp raya tetap raya jugak kan. Hahahaha.


Dalam sibuk² beraya sana sini dengan family, sempat jugak beraya dengan the only
besties, MimieChan, Te-areMond and GitaDaleun.
Destinasi Banting --->Seremban--->Kajang--->Tmn Sg Besi. Beraya sakan, Dalam duk raya sakan tu, dikejutkan dengan surprise yang tak disangka. 


Thanks to them sebab celebrate my birthday. Pandai eh korang plan senyap². Terharu. Semoga persahabatan kita kekal sampai bila² walaupon masa akan datang mungkin kita semua di bidang yang berlainan. u all.


Okay la tak nak bebel panjang² sebab nanti mesti boring nak baca kan so let's the photo describe everything ^__________^





















0 comments:

Post a Comment