Sunday, 19 June 2011

Jasa ayah dikenang. Happy Father's Day

Assalamualailum & Hai semoranggg.

Sempena hari bapa pada hari ni, ai nak ambil kesempatan untuk mengucapkan Happy Father's Day to all fathers out there. And to my father, En. Mat Jusoh B. Mat Ali, I'm wishing you happy father's day too. I love you Ayah!

There's nothing I could give you as present for this year. Maklumlah anakmu ni penganggur tegar sekarang ni so takde duit nak beli hadiah. *Sedih je kan bunyi nye =.=".
Tapi sebagai seorang ayah, ai tahu bukan hadiah yang diharapkan dari anak. Apa yang diharapkan oleh seorang ayah ialah kasih sayang dari seorang anak dan juga melihat kejayaan anak suatu hari nanti. Betul tak? ^_____^

Jasa dan pengorbanan ayah selama hampir 21 tahun membesarkan ai amat ai hargai. Walau sesusah mana pon masa yang pernah dihadapai dan dilalui untuk membesarkan ai, sikit pon ayah tak pernah mengeluh dan terus berusaha membesarkan ai dengan kasih sayang dan ilmu yang cukup. Terasa diri amat bertuah kerana memiliki ayah sepertinya. Walau terkadang tanpa sedari ai melukakan hati ayah, tapi tak terniat sebagai seorang anak untuk melukakan hatinya.

Walaupon antara mak dan ayah, ai lebih rapat dengan mak, tapi jauh di hati ai, kasih sayang ai buat mak dan ayah adalah sama. Mereka adalah antara yang teristimewa buat ai.


Semalam sempat makan malam bersama keluarga tersayang di Satay Station.
Ayah belanje :D


0 comments:

Post a Comment