Saturday, 11 June 2011

I'm Back

Assalamualaikum dan Hai semua orang.


Hai hai hai. Its been very long time ai tak update blog ni. Bagi peluang untuk blog ni bersawang² and berdebu² kejap. Hahahah. Entah tak tau kenapa since my last post, mood untuk ber-blogging hilang tinggalkan ai. Rasa teramat² malas untuk hupdate. Sobsob. Ni pon ai gigihkan diri untuk menaip satu persatu huruf yang ada dekat keyboard ni. Semoga kekuatan dan semangat bersabar sehingga ai habis menaip apa yang ai nak update ^______^

Ermmm. Actually nothing much yang ai nak update tuk posting kali ni. Just nak bersih²kan sawang yang ada dengan posting baru je. Heeee.

Ouh ya, sekarang ni dengan bangganye ai nak bgtau semorangg yang ai sedang jadi penganggur terhormat dekat rumah ai sendiri. Maklumlah ai sekarang dah bergelar lepasan Diploma. Oh, bunyi cam bagus dan best kan? *Mesti ada yg jeles. Hakikatnye tidak langsung. Rasa sangat tak best bergelar penganggur terhormat walaupon sangat dihormati. Hahaha.

Hey, ada ke company² kat luar sana yang sudi nak hire ai. Please la hire ai. ai sangat berdedikasi dan committed dgn kerja. I'll give my 101% kalau ada yg sudi hire ai. Hahaha. *Berangan jela kan ada org nak offer ai keje kan. sobsob T___T

Bukan senang nak dapat keje. Kena go through interview la apa la. But at last takde apa² respon. Huwaaaa. Tapi ai tak akan mengeluh dan give up macam tu aje. Ai kan bersemangat waja so akan berusaha lebih lagi untuk cari sumber pendapatan ai sendiri. Ai berpegang pada satu je;

" Pasti ada rezeki dimana mana saje. Bumi Allah ni luas. InsyaAllah

Semoga semangat waja ai ni akan bertahan sampai ai dapat keje. InsyaAllah. Pray for me everyone ^___^

Sebelum akhiri posting yang tak seberapa ni, mesti la wajib kalo ada gambar latest ai kan? Jgn saket mata ye kalau tengok. Wahahaha



Jusco Seremban 2. Movie Karak with dearie MimieChan.

Note:: Can't wait for the vacation. Semoga memori indah tercipta lagi ^___^


9 comments:

  1. @ ieqa : thanks mel. blog ko pon comel. eh ai dah follow ur blog. Rajin2 udapte ye :)

    ReplyDelete
  2. blog ko lagi comel la.. geram sgt aku tgk ni.
    hee =D thx sudi follow.. err, insyaAllah if ada idea melimpah ruah aku update la..

    ReplyDelete
  3. @ ieqa : thanks again mel. u also can have like mine. just kena rajin cari layout comel2 and cari la tutorial yg best2 tuk comelkan lagi blog :)

    ReplyDelete
  4. tu nanti bila rajin la..tapi suka template rinda ni just xtau camner nak guna..nanti ko ajar la..

    ReplyDelete
  5. heee. okay insyaAllah. kalau ada apa yg nak tanye leh je tanye aku. Kalo aku tau, aku ajar. :D

    ReplyDelete
  6. @ sugar2 kapas strawberry : heee. geram tak tgk? bekas tu ada 2 bhg. bahagian bawah ada air. and bahagian atas ade popcorn :)

    ReplyDelete