Friday, 11 March 2011

Tutti Fruiti

Assalamualaikum


Mood : Love, love and love


Dear sweetheart,
I love you more than any word can say ... 
I love you more than every action I take ...
I'll be right here loving you till the end.



Haha. Abaikan mood ai. Mood jiwang tetiba datang. Heh, gedix je kan. ngeee~
Okay enough Khaty. Enough untuk jiwang² tu. lalalaaa. Buah hati awak tau yang awak chenta kan dye sampai bila² Love Struck


Tutti Fuiti oh tutti fuiti!

Penangan tutti fuiti sampai sekarang masih terasa. Hajat nak rasa tutti fruiti tercapai jugak. Orang lain dah lama dah rasa tp yg ai ni baru nak merasa Ahad lepas. *Kecoh je pulak. Itu pon macam batak sikit. heeee~
Mula² serious macam batak sikit sebab self services kan. Semua pon letak sendiri . Mana la tak batak kan. Nampak semua cam sedap. Tangan pon gatal nak letak semua toppings. Tapi bila timbang, mak aiii RM26.50 ohhh. Tapi takpela tak kesah. Nak makan punye pasal kan. Ai tak kesah pon pasal duet kalau bab² makanan ni. Asalkan puas hati kan Batting Eyelashes
Orang yang kerja kat Tutti Fruiti tu jd mangsa tuk tangkap gambar kitorang. ngeee~

Senyum lebar je dapat makan Tutti Fruiti 

Finally Tutti Fruiti berjaya dihabiskan. Bangga tak terkata. Miahaha


Okay. On the same day, sempat jugak menonton wayang setelah berabad ai tak tgk wayang. Semuanye gara² practical. Bila practical ni masa pon terhad. Menci gilerrr tau =_='
Movie yang jadi pilihan masa tu is Kembar Siang. Macam movie komedi tu yang nak tengok. ngeee. Tak banyak nak review pasal movie ni sebabnye sekarang ni nak siap² pergi kerja. So kalau u guys nak tau review pasal cerita ni, cepat² la pergi ke pawagam yang berdekatan ye. heeee~


Benci dengan seseorang yang suka menindas orang lain. Macam BODOH!






 

0 comments:

Post a Comment