Thursday, 3 March 2011

Selamat Hari Jadi , D' Tree Steak HSE

Update yang kedua untuk hari ni. ngeee ~
Walaupon keletihan untuk hari ni tapi ai tetap gigih menghupdate blog kesayangan ai ni.

My second update is about my friends and officemates. Hari ni one of my officemates yang baru masuk and boleh dikategorikan as my junior *sbb ai tua 3 tahun dari dye menyambut ulangtahun yang ke-18. Sebabkan hari ni hari jadi beliau, boss ai dengan berbesar hati nak sambut birthday junior ai tu. So as part of it, ai and officemates yang lain kena pergi cari kek untuk si birthday girl tu. It's a surprise birthday party Happy
Selamat Hari Jadi Faziela. 
Sweet 18 sudah Batting Eyelashes


Guys, have u heard about D' Tree Steak HSE, Semenyih? Ai pon mula² tak tau kewujudan tempat tu tapi since ai practical kat Semenyih ni, ai dah jadi tau. Heeee~
Alkisahnya, tadi kawan ai Teha ajak kitorang pegi D' Steak tu jadi sebelum ai balik tu, kitorang pon singgah makan kat situ. Happening tau sebabnye semua officemates perempuan ai ada. Actually, walaupon kitorang ni kerja kat tempat yang sama tapi jarang dapat keluar makan sama² tapi tadi seronok sebab semua dapat join.

D' Tree Steak HSE ni ada pelbagai makanan western. Makanan biasa² pon jugak. About the price ai rasa boleh tahan la. Takdela mahal mana pon. Yang paling penting dapat duduk semeja dengan semua orang sambil bercerita hal yang macam² ada Big Grin

Sebelum melangkah keluar dari D' Steak tu, kitorang sempat ambil gambar. Walaupon semua mata pandang ke arah kitorang time ambik gambar tu tapi kami tak kisah. Prinsip hidup ai ADA KU KESAH~ Tongue
D' Tree Steak HSE the best ~
My officemates




0 comments:

Post a Comment