Tuesday, 29 March 2011

Happy Birthday Dear

Assalamualaikum & Hai

Entry kali ni agak panjang dan banyak gambar. So mengambil masa tuk upload gambar² tu.

People are getting old and old every year. There's no one will remain younger forever. So do I. Tapi even umur makin meningkat, perangai tak ubah macam budak kecik. heeee
Eh, eh I'm not talking about  myself yah. Dun misunderstand eh. Ai still young okey. *Young la sangat kan.. heeee. Actually I'm talking about someone who just turn 21 years old last Friday (25 March 2011). Its MimieChan ! *Kamoo dah tua tau sayang >_*


Happy Birthday to you

Nothing much can surprise you for this year dear. *Sorry =_=
Saya hanya mampu bawak kamoo ke Taman Putra Perdana, Putrajaya je untuk sambut birthday kamoo. Tak macam tahun lepas, meriah di Bukit Ampang dengan mereka. But this year just you and me only. Mesti awak rasa tak meriahkan?

And sebenarnye, walaupon saya tahu kita hanya akan sambut berdua je, tapi saya tetap nak buat surprise but sayangnye tak dapat sebab awak 24 jam ada kat sisi saya. So I can't prepare anything. heee. Lastly yang lucunye, memang kita sama² la pergi pilih kek, beli Big Apple semua tu. So no surprise la. Lawak je kan? ngeee. But eventhough hanya berdua, I hope you happy on your special day. 



Awak.. Awak.. Sebelum² ni awak selalu je ajak saya pergi picnic kan tapi kita tak pernah ber-picnic sebab masa tak mengizinkan. So on your birthday that day, hope saya dah penuhi impian awak tu tuk ber-picnic kat taman.



Heee. Walaupon sambut berdua je, tetap nak beli topeng tu. Sengal je kan. But for your special day, tak kesah semua tu. ngeee



At last, Big Apple. Yummy. Prop payung pon nak jugak ;p

Dear MimieChan, now you are grown enough. Year by year, you are getting old.  your age will +1 every year. heee. Girl, hope all your dream will comes true. Go for it ! Grab all the chances and InsyaAllah you'll be for what you dream.


I hope our relationship last forever here and after. You are the best things in my life. I appreciate you and thanks a lot coz become a very good listener for all the problems, lend me your shoulder when I need someone to cry with, hold my hand when I lost hope and always besides me when I need someone. Thank you thank you and thank you.
Lastly, I'm sorry for what I've done before. I know it's hurt you badly. I'm sorry i'm sorry and i'm sorry. Serious, kamoo sangat penyabar. Banyak bersabar dengan kerenah saya. Terima kasih kerana bersabar dengan saya. Kalau tak sabar mesti dah tak nak kawan dengan saya kan? =_=



Gambar yang tak di-edit. Hebat jugak phone ai sebab dapat hasilkan gambar camni. *puji hp sendiri. HAHA



Sangat bertuah kenal dengan kamoo MimieChan ! >___*


Last but not least before balik, kami ber-posing maut tak ingat. hahaha.








Gambar kami berdua pose semua takde suruh sapa sapa snapkan. Kitorang gune timer je. heee. hebat lagi phone ai tu. hahaha


1 comment:

  1. awww... Thank you dear! sgt2 terharu! mesti ade org jeles pasni. haha.
    i love u.
    mimiechan

    ReplyDelete