Wednesday, 2 March 2011

Baby J.Co

Assalamualaikum semua. Wajib bagi salam dulu kan dan wajib jugak untuk you olsss jawab. ngeee Batting Eyelashes
Pejam celik pejam celik tak sangka yang sekarang ni dah masuk bulan March. Cepat la masa berlalu lagi sebab ai dah tak sabar nak habiskan Industrial Training ai ni. Penat rasanye. Rasa macam nak duduk rumah goyang kaki je. Rasa tak nak buat apa² keje. Hahaha. Banyak betul rasa kan Tongue

Okay, let's move on with the update. Nak update pasal semalam,
1 March 2011. Oh sebelum tu, just nak say sorry to MimieChan pasal semalam. Sorry sebab buat kamoo menangis semalam.  Really sorry for doing such stupid thing towards you Sad
Tapi kamoo dah tak marah saya lagi kan? Everything alrite kan? Jangan masam² muka dengan saya lagi okay Batting Eyelashes

Psssstttt. Semalam ai dah jadi OKB or in other word yang selalu digunakan is ORANG KAYA BARU. hahaha. Mentang² semalam elaun MARA dah keluar, ai and MimieChan pon joli katak la. tapi takdela katak sangat. Sikit² je joli. ngeeee~
Otw balik dari kerja tu, kitorang singgah jap kat Jusco Cheras Mahkota. Saje je nak try pegi kat Jusco tu sebab dari luar Jusco tu nampak besar sangat. Tapi not bad la Jusco tu sebabnye ada TGV Cinema dalam tu. Tapi semalam kitorang tak tengok wayang pon. Just cuci² mata, jalan² and makan J.Co je.


Life as practical student buatkan ai takde masa yang cukup tuk keluar jalan² . Masa sangat terhad. Masa yang ada digunakan tuk pergi and balik keje je. Kesian ai kan. Cepatlah habis practical. Nak duduk rumah goyang kaki. lalalaaa Big Grin

I think not much to said bout it sebab kitorang banyak habiskan masa berposing, bergambar dalam J.Co je. So layan kan jela gambar² yang ada eh~~

Hahah. Takde keje. Posing tak ingat. This was the first time kitorang makan J.Co.
Befor this asyik makan Big Apple je. So apa salah kalau sekali sekala tukar cita rasa kan ~~






1 comment:

  1. euwww
    nyummyyyy kaloi lapar nmpak dnut uh
    dap dap dap (^___^)

    ReplyDelete