Sunday, 6 February 2011

Saya nak kurus

Grrrr . Bila mau kurus ni ? Ai nak kurus dengan kadar segera . Boleh tak ? Boleh tak ? Kan best kalau just cakap je terus boleh kurus . Tapi berangan jela kan Sad
Tapi pape pon ai tak kisah , ai akan tetap gigih menguruskan badan ai yang makin membesar macam belon ni Big Grin
Dengan semangat yang tinggi menggunung , tadi ai and MimieChan pegi Tasik Permaisuri . This time kitorang tak jogg , kitorang main badminton pulak . Dah lama rasanye ai tak hayunkan tangan tuk main badminton . Last ai main badminton time ai semester 3 kot . Sekarang ni ai dah semester 6 so maknanye dah hampir setahun tak main . Lepas main tadi , rasanye la jugak tangan ni tetiba je jadi lembik semacam . Shaking pulak tu . Tu la nampak sangat kan jarang exercise semua Big Grin
Pape pon jom la layan picture yang sempat ai snap tadi . Heheh


Clicky Time
DSC01409
Muka yang semakin membesar . Dalam erti kata lain makin tembam Sad
DSC01410
MimieChan yang cepat pancit bila main badminton . Tapi ai tabik dengan dye sebab bila jogg dye tak cepat pancit . Ai pulak yang cepat pancit time joggg . ngeee ~
DSC01414 Nanti ada masa kita main badminton lagi okey ? Saya tak mau jogg Tongue
DSC01417
DSC01419
Lepas main badminton dua² bantainye makan tak hengat . Kalau cam tu lambat la nak kurus . Betul tak ? Tapi tak leh nak mengelak la . Tergoda dengan makan yang dijual kat situ . So akhirnye beli jugaklah kitorang . Big Grin



Hurmm. Bosannye kena keje esok ~

4 comments:

  1. eh tembam la comel..kurus sangat nampak tulang je kang..haha

    ReplyDelete
  2. w pun nak kurus. tapi still tak kurus2 lagii. haihh. +___+

    konon nak diet, tapi tak menjadi pun, nampak ayam, cancel diet. ehee~

    ReplyDelete
  3. @ aNne : heheh.tapi kalo boleh nak kurus skit je.skunk ni agak berisi ;)

    @ w : Tu la tau takpe kan.nampak makann best skit je mesti nak ngap.mcm mana la kita nak kurus kan.heheh. pape pon, aja2 k.jom sama2 kurus ;)

    ReplyDelete
  4. back link service seo searchengine backlink service forum backlinks

    ReplyDelete