Sunday, 6 February 2011

S2 City Park, Seremban

Semalam 5 Feb 2011 , walaupon dah nak dekat pukul 7pm , ai , MimieChan, and sis Farah Shamira bersama² si kecil Farhan tetap gigih ke Seremban 2 City Park . Saje je pergi sana bawak si kecik Farhan tu jalan² . Tukar angin la pulak sebabnye dah selalu bawak pergi Lake Garden , Seremban . Plus ai teringin sangat nak pergi Seremban 2 City Park tu . Winking
Bila sampai kat Seremban 2 City Park , ai cam jakon sikit la . Maklumla first time sampai kat situ kan . Tp sumpah best . Yang paling best kat situ boleh main layang² . Ai geram tengok layang² yang besar . Rasa nak beli pastu main je tp sayangnye dah nak dekat maghrib so niat ai tu terpaksa dibatalkan . Takpela next time boleh kan ? hehehe . Nothing much to said about it . Just one , BEST SANGAT ! Love Struck

Clicky Time
DSC01381
Dari Kiri : Sis Mira , Si kecik Farhan and me Happy
DSC01387
Kat dalam air bawah titian ni banyak gilerr ikan . Orang² yang datang boleh beli roti yang dijual kat situ and bagi makan kat ikan tu . Besar² ikannye
DSC01388
DSC01393
Can you see it ? Banyak and besar² kan ? Happy
DSC01392
I love this picture very much . We look gorgeous . *Nak termuntah puji diri sendiri . Hahaha Big Grin
DSC01399
Ala tak pandang camera pulak si kecik ni Happy
DSC01405
Lastly time nak balik . Bergambar kat entrance . S2 City Park the best ! Winking



0 comments:

Post a Comment