Saturday, 5 February 2011

Minta Maaf Semua

Salam readers Happy

First ai nak minta maaf pada semua readers sebab dah beberapa hari ai private kan blog ai . Ada la sebab² tertentu yang buatkan ai privatekan blog ai ni . Actually ai rasa kurang best la kalau org yang ai tak berapa nak suka dtg stalker blog ai ni . Sampai ada satu tahap tu ai rasa nak relink blog ai tapi sayang pulak rasanye nak relink blog ni sebab bagi ai princesskawaii90.blogspot.com tu macam dah sebati dengan jiwa ai . Grrr,, tak sukanyeee di stalker oleh someone yang ai tak suka Striaght Face

But now , ai dah fikir masak² , ai tak nak privatekan blog ai ni lagi . Biarlah orang tu nak stalker blog ai ke apa ke . Lantak lah ~
Kesah apa ai kan ? This is my blog . So ai have the right tu say whatever ai want in my blog . If you read it , just keep your mouth shut ! *amaran keras . Hahaha

Oh , BTW tak terlambat lagi rasanye if ai nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU pada semua yang berbangsa cina.
Nak angpow boleh? Big Grin *Berangan jela . Dulu keje dengan boss cina leh la dapat angpow . Teringat pulak time² dapat angpow dari boss cina dulu . hehehe . Sekarang tak boleh la . hehehe

And about cuti sempena tahun baru cina ni mestilah ramai yang dapat cuti lama kan ? Paling lama mesti seminggu kan ? Bestnye dapat cuti lama² . Jeles ai tau . Yela mana tak jelesnye , orang lain cuti nak dekat seminggu , ai ni cuti dua hari je . Tu pon macam tak cuti sebab dekat rumah pon kena siapkan kerja yang still tak siap . Hurmmm . Bosan gilerrr . Sebabkan kerja yg ai kena buat tu , mouse ai hampir rosak sebab jadi mangsa balingan ai . Naseb baik ai tak hempas laptop ai . Kalau tak , langsung tak leh buat kerja dah . Maunye tak naik angin , ai kena design leaflet , tapi yang menjadi masalahnye , ai kena crop gambar² tuk masukkan dalam leaflet tu . Tapi gambar² tu besar tak hengat *dalam erti kata lain kecik tak hengat ! Susah la ai nak crop . Tu yang hilang sabar ai tu sampai main baling² . Hurmmmm menyampah ~ At wits end

Dah la malas nak story pasal tu . Naik menyampah pulak nak taip pasal tu . Better ai update pasal ai pegi jalan² Khamis lepas lagi bagus . hahaha .

Khamis lepas (3 Feb 2011) , sempat keluar jalan² dengan MimieChan and kengkawan dye Atul , Jujue and Wani . Atul, Jujue and Wani dari Seremban . Diorang naik KTM and turun kat stesen Salak Selatan. Bincang punye bincang , diorang decide nak pegi Taman Botani , Putrajaya . Ingatkan nak pegi KLCC tapi rupenye ke Putrajaya kitorang . Tapi best jugak sebab tak pena lagi pegi Taman Botani tu . Sebelum pegi , dengar² kat sana leh cycling . Bertambah excited la nak pegi . Tapi yang tak boleh tahannye , baju kitorang macam nak pegi shopping mall . hahahaha . Jom layan gambar² kitorang Winking


Clicky Time

166894_1697551571852_1629754130_1613572_6248028_n
Muka excited time sampai . ngeee Big Grin

168115_1697563852159_1629754130_1613611_130101_n
Second time after first time at Bukit Cerakah Shah Alam Winking
From left : MimieChan, Khaty , Wanie , Jujue and Atul

167577_1697560732081_1629754130_1613601_5603538_n
semua orang buat peace! Winking


168410_1697561572102_1629754130_1613603_38339_n

Thanks to si pekerja yang tolong snapkan gambar ni . heheh

167281_1697564212168_1629754130_1613612_3932210_n
Semua ada . Thanks timer ! Big Grin

167975_1697567932261_1629754130_1613623_5083665_n

Muka penat lepas cycling . Thanks Atul coz snapkan gambar ni Happy

167264_1697568372272_1629754130_1613624_2025601_n

Camwhore with them . lalalal Batting Eyelashes

167794_1697573132391_1629754130_1613638_1449966_n

Last but not least lunch at Secret Receipt Alamanda . What a day ~ Best sangat Happy

0 comments:

Post a Comment