Saturday, 5 February 2011

Kontest Blog Cun.Lawo.Kemas.

Mahu cuba nasib boleh tak ? ngeee Winking
Tetiba ai rasa nak join contest² blogger la . Boleh tak ? heheh
Tadi time ai blogwalking , tetiba jumpa satu blog ni . Comeyyy je blognye . Warna pink pulak tu . Suka ai . Tengok punye tengok , owner blog ni ,
Nor Syuhada ada buat satu contest ni . Ai sebenarnye jarang nak join contest² ni tapi contest yang Cik Syuhada buat ni dah tarik perhatian ai so ai nekad nak join . hehehe. Contest nye mudah je .

1. Of course la kena ada banner blog beliau and linkkan banner tu pada blog beliau .


kontest sue

SYARAT PENYERTAAN :
(1) Warga negara MALAYSIA .
(2) Semua jantina diterima
(3) Ada blog! takder blog .. ditolak !
(4) Follow blog sue
(5) Tag 4 orang rakan anda taw (makesure dieorg taw)

Tarikh tutup :
30 mac 2011... itupun melebihi 100 orang penyertaan .

Hadiah :
WANG TUNAI berbentuk topup menanti anda !
Ni yang ai tag :

MimieChan
Farah Shamira
Hani
Teha

3 comments:

  1. hehehe...da jln2 disini..gudluck yunk.. sowi taw lmbt ckit update..kebusyan sdkt...hehehe...bdw,thanz sudi join contest sue nie taw... :)

    ReplyDelete
  2. @ syuhada : terima kasih sebab sudi jalan2 kat sini. tak sabar nak tunggu pemenang contest sue tu ;)

    @ aNne : thanks ye . gud luck tuk anne jugak ;)

    ReplyDelete