Friday, 21 January 2011

Remaja 21 tahun dibuli ???

Salam readers Happy

Wah ! Blog dah kembali bersawang . Almost 11 days ai ta update blog . Ni semua gara² busy dengan INDUSTRIAL TRAINING . Grrr , sebabkan terlampau busy , masa pon takde nak hupdate blog ni . Sedihnyeeee Sad

Sori pada yang melawat belog ai ni tapi ai tak balas balik kunjungan u guyss tu . Thanks jugak pada followers baru yang sudi follow blog ai ni . Kalau ai ada masa , sure ai akan mendarat and leave comment kat blg u guysss . Wait for me keyh .. Ceh , ayat nak best je kan . Ada ke yang tunggu pendaratan kau kat belog diorang  cik Khaty oiii . Mimpi jela . Bukan pemes pon kan ? kah kah kah Big Grin

Ouh , BTW sila abaikan title kat atas tu . Saje je nak buat gempak . Padahal takde kena mengena pon . Hehehe Happy

Actually nak hupdate pasal Thaipusem semalam . Eh , bukan ai sambut Thaipusem ye . Jgn salah paham pulak . hehehe . Heh , korang pergi ke Batu Caves ? heheh . Ai kalau berpeluang nak jugak pergi . Nak tengok cam ne dorang sambut Thaipusem tu kan . Tapi malangnye semalam kena keje la . Haish , boss ai ni ada² je la . Time² cuti la dye nak suroh we all semua kerja . Nak suh kemas² opis la apa la . Hurmmm , nak buat macam mana kan . BOSS always rite kan ? uwekkkks !

So semalam dengan rasa yang lemah longlai we all datang la opis tuk kemas mengemas . Besides , we all ada meeting jugak dengan boss semalam . Dah masuk 3 minggu ai practical kat sini , IT BASE Semenyih baru semalam first time boss buat official meeting . Tapi yang bestnye , nasib baik la boss baik hati semalam . Brekpest and lunch kami ditaja . Miahahah . Thanks BOSS ! Big Grin 

Walaupon ai practical kat sini takde elaun , tapi boss ai ni leh dikategorikan sebagai seorang boss yang murah hati jugak la sebab banyak kali kot asyik belanja ai dengan opismate lain makan , minum .  Best kan ? hehehe Batting Eyelashes

Meh sini ai show kat u guyss my boss  yang baik hati tu and my opismates .

DSC01253

Hah , yang laki buat peace tu la boss ai . Si pemurah hati yang selau belanja ai dengan opissmate yang lain Winking
Thanks boss for the bihun goreng for our brekpes .

Lepas dah kenyang melantak bihun goreng , we all pon start la kemas mengemas opis tu . Hahaha

DSC01255 

Okay start with Teha . Bersungguh² nampaknye mengelap mug² yang berhabuk² yang ada dalam opis ni tuk dibuat display or dalam erti kata lain tuk dibuat perhiasan  . Hahah  Happy 

DSC01257

Next , Si 2 orang yang rajin mengemas fail² yang menggunung dalam opis ni , Mimie and Nadhirah . Hahaha . Sambil tu sempat lagi kan nak posing bagai Tongue

 

DSC01258

Dye ni pulak si Nazlin sibuk tanggalkan ketupat yang dah basi yang ada kat depan kaunter .  hahah

DSC01260

Hah , ni yang palingggg rajin semalam . Nak tau kenapa ? sebabnye pensil yang dah patah² dye pegi tolong asahkan sampai jadi tajam balik . Heheh . Rajinnye awak Nurliza Tongue

DSC01259 

Ni pulak si empunya belog . Tak sah la kan kalau owner belog tak bergambar sekali . Hahahah . Pura² je lebih ni Tongue

 

DSC01263

Ni pulak gambar masa kitorang nak beli makanan tuk lunch . Boss belanje lagi . Best betul . Miahaha . Kitorang makan Nasi Ayam Gemas . Sedapppp gilerrr Winking
Eh , sori ada gambar opissmate yang tak masuk . Ai ada gambar ni je . Gambar yang semua ada tak tau kat mana . Cari dalam phone takde pon . Ni je yang ada . Sori ye pada yang tak masuk tu 

 

Okay la need to go . Kena ajar opissmate ai buat Joomla .

2 comments:

  1. pasan x, nk kate hmpir semua gmbr de kaki nazlin.. haha.. xboleh bla..

    awk mmg rajin semalam.. i tabik u la.. :)

    -Teha-

    ReplyDelete
  2. @Teha : haah kan . tak pasan pulak. teha cakap baru pasan. Nampaknye si Nazlin tu suka enterprem gambar kaki dia.hahah

    yeker rajin? skit2 je. ct lagi rajin sampaikan pensil pon dye nak asah bagai kan. heheh

    ReplyDelete