Monday, 10 January 2011

I have no life ;(

Just short update from me …

Seriously , I have no life ! Sad


Nak update blog pon dah takde masa . Boleh ke kalau nak 30 jam sehari ? 24 jam sehari tersangatlah singkat sekarang ni .

Agak² tau tak kenapa ai kurang masa ? Hurm , let me story .
Sekarang ni ai dah pon start my industrial training . Giler penat and rasa macam dah takde life. Seriously , ai repeat ye MACAM TAKDE LIFE . Masa banyak habis kat tempat kerja . Rasa macam takde life sebab Sabtu Ahad pon kena kerja . Tapi pape pon life must go on . Ambil apa je ilmu yang akan diajar kat sini . Ai akan bertahan . Nasib baik la just untuk 4 bulan je .

Blog ni pon dah makin bersawang² . Nak update blog pon takde masa dah skunk ni . Apatah lagi nak blogwalking . Sorry pada sesapa yang mendarat kat sini tapi ai tak balas balik kunjungan you olss tu . Ai akan cuba sedaya upaya tuk melawat blog you olsss okay Winking

Banyak cerita yang ai tak sempat nak update daam blog ni . But if ada masa free nanti , sure ai akan update Happy

Aja² khaty !


1 comment: