Monday, 6 December 2010

Tutorial menyembunyikan teks

Kebosanan . Oh tidak ! Kenapa setiap kali cuti semester je mesti akan rasa bosan yang teramat sangat . Kengkawan sekolah rendah , kengkawan sekolah menengah , kengkawan sekolah agama , kengkawan kolej jom la kita keluar . Tengok wayang ke , bergambar ke , makan makan ke . Jom la jom la . Hahahaha .

Sebenarnye posting ni just posting suke suke je . Sebenarnye aku nak test satu tutorial ni . Tutorial menyembunyikan teks . Nak cuba la menjadi ke tak tutorial ni sebabnye ada jugak tutorial yang tak dapat aku buat . Padahal dah ikut step betul betul tapi still tak jadi. So nak cuba la tutorial ni pulak . Hahahaha







Saya cinta awak buah hati ^___^



Yeay dah menjadi Winking



Kalau u guyss nak cuba tutorial macam ni or tutorial² yang lain , boleh la mendarat kat sini . Selamat mencuba


0 comments:

Post a Comment