Saturday, 4 December 2010

Tahniah ! Selamat Pengantin Baru

Saturday, 04 December 2010, 08.04pm

Kompang dipalu pengantin malu . Duduk bersanding tersipu malu . Eh kau khaty ! sempat pulak nak menyanyi bagai kan . Tapi ada ku kisah ? Nak nyanyi jugak . Hahaha Tongue

Setelah beberapa hari tiada mood tuk meng-hapdate blog kesayangan ni , akhirnya hari ni takde angin takde ribut aku mendapatkan semangat yang berkobar² entah dari mana datangnye tuk hupdate blog ni . kih kih kih Winking

Sebelum aku terus melalot² dengan repekan ku tu , better aku start story mory aku tu . ngeh ngeh

DSC00930

Tahniah kak ila !Applause

Selamat Pengantin Baru diucapkan kepada kak Ila [kakak Teha ] atas perkahwinannye dengan pasangan pada 28 November 2010 yang lepas . Semoga rumah tangga dan kasih sayang Kak Ila dan pasangan kekal selamanye hingga ke syurga .

Clicky Time

1

DSC00947

Sangat admire pelamin tu . Nanti kahwin , nak jugak pelamin macam tu . Boley tak buah hati ? Batting Eyelashes

DSC00940

DSC00942

Bergambar je lebih . tolong sikit saje . hehehe Tongue


Selamat Pengantin Baru ^______^


0 comments:

Post a Comment