Wednesday, 22 December 2010

New layout best ♥

Phewww , almost sejam gagahkan diri tuk cari new layout yang cute² tuk blog kesayangan ni akhirnye jumpa jugak . Sangat berpuas hati dengan layout baru ni . Saya ulang ye , SANGAT BERPUAS HATI Batting Eyelashes

Actually , niat tuk tukar layout dah lama ada cuma semangat tuk menukarnye belum sampai lagi . Tapi semangat tetiba muncul lepas cik MimieChan tukar layout belog beliau . Bukan niat tuk berlawan² belog sape lagi chantek ye cuma semangat beliau tetiba sampai kat ai so dengan adanye semangat beliau la belog ni akhirnye bertukar wajah . hehehe .

Nak kata belog ni banyak berubah tu ada lah sikit² . Antara yang paling ketara berubah is my blog’s name .

Untitled

Okay , cuba tengok kat header ai tu , kat bhg yang dibulatkan tu . Dahulunye Life…Laugh…Love Tapi sekarang …

header 2

Sekarang dah berubah menjadi Story Of A Little Girl .
Sebelum 2010 melabuhkan tirai , biarlah ai buat perubahan pada belog ni . Ai harap dengan berubahnye menjadi Story Of A Little Girl , belog ni akan mencoretkan lebih banyak kisah² yang manis berbanding dulu yang hanya banyak mencoretkan kisah² yang tak menggembirakan .

Pssst , korang tak perasan ke cara ai bahasakan diri dah berubah ? ngeeee Batting Eyelashes Saje je gedik² nak tukar jadi ‘ai’ . Bujet bagusla kononnye kan budak ni nak ai ai bagai . Tapi ada ku kesah ? hahaha Tongue

Dah takmo story panjang lebar lagi . Nnt ada yang menyampah pulak . miahaha . till we meet again . Bye Bye Winking

8 comments: