Tuesday, 30 November 2010

Tag dan tag . Tag dari cik neena

Tuesday, 30 November 2010, 10.04pm


1. Apa benda paling penting dalam hidup anda?

Makanan . hahahahBig Grin


2. Benda terakhir korang beli pakai duit sendiri?

Apa erk ? Lupa laaaa . hehehe . rasa cam semua barang pon
beli gune duet parents Laughing



3. Dimana tempat perkahwinan dan apa tema perkahwinan
korang ?

Hahaha . apakah jenis bentuk soalan ni ? Angan² nak kawin
kat Korea . Boleh ke ? Hahahah . Tema tu tak fikir pon
lagi Batting Eyelashes


4. Adakah korang sedang bercinta sekarang ?

Hahaha . Sudah semestinya la . Saya sayang dye .
I heart u sayang Love Struck



5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

Selama² nya sehingga ke syurgaaaa Love Struck



6. Novel/buku/majalah terakhir yang korang beli?

Novel Jendela Hati by Aisya Sofea .



7. Antara mak ayah korang, yang mana korang lebih mesra?

Semestilah emak . Ibu , ibu , engkau lah ratu hati ku .
Hahahah . * sempat lagi tu nyanyiii Batting Eyelashes



8. Namakan orang yang betul-betul korang nak jumpa dalam
hidup korang ?

Alamakk . no idea la . ngeh²


9. Adakah korang basuh baju korang sendiri?

Dulu masa duk umah sewa dgn kengkawan , memang la basuh
baju sendiri . Tp sekarang , tidak lagi . miahahaha


10. Di manakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?

Of course KOREA ! Day dreaming



11. Pilih salah satu, peluk atau cium?

Hahaha . soalan apakah ini ? Entah la . Mana² pon
boleh . hahaah Big Grin


12. Beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda?

Ouh . Si pemberi tag ni eh ?


i ) Nama panggilan dye
Neena.
ii ) Junior saya . Hehehe
iii ) Dye sangat pendiam . Tak banyak cakap dengan saya Tongue


13. 5 lagu yang korang suka and selalu dengar?

Semua lagu yang best pasti akan dengar berulang kali . hahah


14. 5 blogger yang dipertanggungjawabkan untuk jawab tag ini ?

Sape² je yang sudi .



Nota Penulis :: To MimieChan , nnt saya buat tag awak
ye . Hari ni tak sempat pulak. Satu tag ni pon dah lama . Saya dah
nak off ni Big Grin


0 comments:

Post a Comment