Tuesday, 16 November 2010

Tag + award

 

Sebelum jawab tag, nak show off jap la award yang dapat dari cik neena. Terima kasih ye awak.Big Grin 

 

 

1) http://neenaamalina.blogspot.com dimata kalian? (blog aku ler tu , sila blogwalking if sudi)

It’s a nice blog. Semua cerita sendirian berhad punye. Tidak copy paste dari mana² and lagu kat your blog ai suke. Ngeh ngeh Winking


2) nama blog anda dan kenapa letak nama tu.

Life..Laugh..Love. Sebab semua kisah suka duka percintaan si penulis ada dalam blog tu Happy


3) nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu.

http://princesskawaii90.blogspot.com. Mana datangnye idea is si penulis mmg suka sgt berangan jadi princess.hahaha. Kawaii pula datangye gelaran dari seorang sahabat. dan 90 ialah tahun dimana si penulis dilahirkan Batting Eyelashes


4) apakah method dalam penulisan blog anda.

Method eh? errr apa ye? Tiada method sebenarnye. Update ikut suka je. ngeh ngeh

5) apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak. (kadang-kadang blog sendiri cantik tp.merendahkan diri)

Semestinye la rasa jeles jeles jeles. But for me, blog ialah satu platform tuk berkongsi perjalanan hidup kita. Cantik ke tak blog tu tak penting as long as ceritanye menarik tuk dibaca. miaahaha


6) bilakah blog anda diwujudkan.

30 December 2007. Dah almost 3 years. hahaha


7) siapakah orang yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda.

Errrr? siapakah er? maybe him.


8) sila tag 5 nama lain untuk menerima award tersebut dan forwardkan syarat-syarat ini.

Maaf. tak suke tag orang sebab tak semua orang suka jawab tag. tapi for whom yg interested, anda amat² dialaukan sebab tag ni dapat sekali award, hehehe.

 

 

p/s :: Sesapa yg nak jawab tag ni, korg kne ikut yg kt bwh ni..copy paste then jwb laa ye.. tQ

1) http://princesskawaii90.blogspot.com dimata kalian? (blog aku ler tu , sila blogwalking if sudi)
2) nama blog anda dan kenapa letak nama tu.
3) nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu.
4) apakah method dalam penulisan blog anda.
5) apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak. (kadang-kadang blog sendiri cantik tp.merendahkan diri)
6) bilakah blog anda diwujudkan.
7) siapakah orang yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda.
8) sila tag 5 nama lain untuk menerima award tersebut dan forwardkan syarat-syarat ini.

1 comment:

  1. Terima kasih atas informasi yang besar! Saya tidak akan menemukan ini dinyatakan!

    ReplyDelete