Wednesday, 3 November 2010

Exam oh exam. I love exam

Wednesday, 03 November 2010, 08.27pm


Yuckssss! Betul ke statement I love exam tu? Rasanye macam tidak betul sama sekali. Hahaha. Khaty bukan lah seorang yang sangat cintakan exam sepenuh hatinye ye kawan², malah sangat sangaaaattt bencikan exam. Bila waktu² exam je, mula la nak stress bagai sebab kena baca buku. Tak sukaaaa nye At wits end
But life as student, suka or tak suka, u must go for it for ur future success. Betul ke? HAHAHAHA.
Actually, my FINAL EXAM for semester 5 dah pon bermula since 1st November 2010 yang lepas.Tak nak cakap lagi pasal exam. Tgk jela jadual exam aku ni ha. Miahahah


1st November 2010 : E-Commerce (2.30pm-5.30pm)
8th November 2010 : Web Design (9am-12pm)
10th November 2010 : Multimedia (2.30pm-5.30pm)
14th November 2010 : Entrepreneurship (9am-12pm)


* Lepas 14 November 2010, pasti akan pegi holiday tuk hilangkan semua tense sepanjang semester 5 ni. Cant wait to finish all the paper. Aja aja Khaty. Aja aja semua.


GUD LUCK FREN Winking



Okay²,, Now nak cerita pasal lain pulak. Nak cerita pasal aktiviti semalam (2nd November 2010). Semalam pegi Klcc Convention Centre sebab ada BioMalaysia Exhibition 2010. Tak tau nak review sangat pasal exhibition tu sebab semua pameran kat situ berunsurkan science je. Hehehe. Saya yang kurang ariff skit pasal Science ni tak nak la cerita panjang². Nanti salah information pulak. Heheheh. Tapi best exhibition ni sebab dapat jugak la tengok hasil kajian dak² terer ni kan. hehehe. Sangat impressed. Serius.. Korang layan je la eh gambar² ni.



150308_170926639586624_100000078679118_542789_3645539_n

From left : Khaty (Me), MimieChan and Farah Shamira


DSC00697

From left : Farah shamira, MimieChan, and kak alyn


DSC01240

Si penjaga booth tuk Uitm Shah Alam. HEHEHE Big Grin


DSC01237

Saya dan MimieChan.


Nota Penulis :: Saya akan terus sayang awak sampai bila². Awak chenta hati saya.



2 comments:

  1. :)
    finally update jugak! comel plak gmbr org kt exhibition tu kann kan?
    :)
    gudlduck ok tok final exam! u can do it.

    ReplyDelete
  2. hahha. senget je puji diri sendiri.
    ye.. comel sgt :P
    thanks2. u too gud luck :P

    ReplyDelete