Sunday, 5 September 2010

Saya sayang awak mimie =)

Sunday, 05 September 2010, 09.1o pm


Salam semua Winking

Maaf kerana menyepi agak lama kali ni . Niat di hati bukan ingin menyepi atau merajuk , cuma masa yang tidak mengizinkan yang membantutkan keinginan untuk bercerita di blog kesayangan

Huh , nak tau tak , sepanjang aku bergelar sbg seorang student , tak pernah aku rasa se-busy
ni . Kali ni baru aku rasa seolah² 24 jam sehari tu sebenarnye tak cukup . Boleh ke aku nak 30 jam sehari ?Laughing

kva_za_h2_prev_stress_450

Actually , minggu ni aku rasa stress sangat² . MINGGU STRESS . Tak tau la kenapa nak stress bagai² . Aku rasa mungkin aku stress fikir pasal projek² yang masih tak complete pastu due date tuk submit tak lama je lagi , dengan midterm nye lagi kena baca buku . Grr ,, banyaknye . And sepanjang minggu stress aku ni , aku rasa aku banyak buat salah dengan orang keliling aku . Aku mungkin dah terguriskan hati sapa² . Jadi aku dengan rasa rendah diri , nak minta maaf pada sesapa shj andai diri ini pernah menggurisi hati korang . Aku minta maaf sangat² . Aku tak berniat nak marah or tinggikan suara kat korang . Cik Khaty ni memang hot tempered sikit . Hope korang tak ambil hati ye . Lagipon raya nak dekat dah ni ,
kita 0-0 okay ? Big Grin

Dah² , tak nak la cerita pasal kesibukan aku tu sume . Kalo nak dijadikan cerita pasal tu , memang takkan habis² la sebab aku rasa aku takkan boleh lari dari kesibukan tu selagi aku masih bergelar seorang pelajar . Betul tak pelajar² sekalian ? miahaha

Sebenarnye aku nak bgtau semua orang ni yang aku dah 20 tahun . Yahooo ! Actually 29 August yang lepas genaplah umur aku 20 tahun . Tapi disebabkan kesibukan melanda , aku tak dapat nak buat post pasal tu . *Eh , busy nye kau cik Khaty!

l

Aku terharu sangat sebab masih ada yang ingat hari kejadian aku tu . Terima kasih daun keladi pada semua yang sudi wish kat Facebook, and hantar msg tepat jam 12am. Dan yang paling teruja dan happy, ada yang sudi sediakan hadiah. Buat susah² je korang. Pape pon terima kasih untuk semua tu Kiss

Btw , sorry gambar² hadiah tak dapat diupload sebab sebenarnye ambil gambar² hadiah tu semua guna kamera kawan , tapi sebabkan kesilapan teknikal sikit , gambar² hadiah tu dah terdelete.

Akhir kata , sebelum terlambat atau sebelum me busy dengan persediaan Hari Raya nanti , nak wish la kat korang semua
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN . Andai ada tersalah laku atau tersalah bicara harap dimaafkan ye .
Yang balik kampung tu hati² di jalan raya . Yang suka main mercun tu , ingatlah orang tersayang kerana mercun tu bahaya . Ngeh ngeh ngeh Big Grin

funtasticko-raya

6 comments:

  1. slamt hari rayee....jgn lupe pkai chntek2 raye nnty then snap pic k..:)

    ReplyDelete
  2. selamat hari raye juge =)
    baik2. kamoo jugak ye =)

    ReplyDelete
  3. penat layan kerenah kamu mase stress..
    nnt kite gi fish spa eh? ikan2 comel tu x suke gigit kaki sy.
    :( busuk kot. selamat hari raya.
    maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  4. sorry awak =(
    dah byk susahkan kamoo sepanjang minggu tu.
    and maaf kadang2 tertinggi suara dengan awak =(

    hehehe. lawak je la dye ni. kalo ikan2 tu tak suka gigit kamoo,maknanye kaki kamoo tak byk kuman. bersih je kaki kamoo. ngeh3
    nnt kita g keyh.

    Selamat hari raya maaf zahir batin =)

    ReplyDelete
  5. selamat berpuasa,
    selamat hari raya,
    selamat hari jadi..

    ReplyDelete
  6. Selamat selamat dan selamat jugak mimiey =)

    ReplyDelete