Thursday, 16 September 2010

Puasa ganti

Thursday, 16 September 2010, 08.20 pm


Salam semua Winking

Erkkkk . Alhamdulillah . Kenyang sudei Big Grin
Hari ni berjaya ganti puasa. Tapi ni semua gara² my mum la sebab dia yang asyik ajak suruh ganti puasa awal .

Mak cakap Kalau dah ganti puasa awal senang . Nanti takdela sibuk nak ganti bila masa dah tinggal hujung² .

Hahaha . Betul jugak kan ? Nanti takdela aku kelam kabut nak ganti . Macam tahun lepas punye puasa, bila dah hujung² baru aku nak ganti.Orang lain sibuk makan kat kolej , aku sibuk duk ganti puasa . Hahah . So better aku ganti puasa sebelum sesi kolej bermula . Nanti takdela penat sangat Big Grin


Kawan² , jom ganti puasa awal jom Batting Eyelashes


Tadi sebelum berbuka , teringin pulak nak makan Pizza so apa lagi bantai p order sampai 2 large pizza . 2 large pizza tuk dua orang makan , me and my mum . Laughing * Gila tak ?

DSC00318

Large crunchy thai seafood . Rasa boleh tahan la . Yang paling aku suka crunchy nye memang sangat crunchy . Makan ada bunyi weyh. HahahaLaughing

DSC00319

Ni paling fav . Sangat sedap . Large lava chicken supreme .
Baru je masuk mulut , aku dah hampir pengsan sebab memang wow rasanya .

DSC00332 copy

Gambar budak ni wajib ada sekali . Mestilah kena ada sebab budak ni la owner kepada blog yang tak seberapa ni . Big Grin



The best thing about me is you.. Love Struck



2 comments:

  1. uwwhhhh
    i pun smgt nak tgok citer tuh sbnarnye
    but
    bile dah bce ur post
    cam dah mals jerk nak g

    tak best lau tak pat gelak cam nak mati + sepak seat org depan...
    ngehehe...

    ReplyDelete
  2. hehehe. itu pe pendapat i je la.
    jgn sebabkan i nye review u tak nak tgk cite tu. try la tgk.
    kot2 u rasa cite tu best ke kan.
    heheheh

    ReplyDelete