Sunday, 26 September 2010

Posting yang dijanjikan : Kereta bertukar wajah?

Sunday, 26 September 2010, 05.54pm

Tajuk nak WOW je kan kau ni Khaty? *Padahal tak de la WOW mana sangat pon. Saje nak buat gempak kat korang. Hahahaha Big Grin

DSC00396


Sudah berubah wajah waja ku ini ? Hahaha.
Tak nak cakap lebih² pasal ni. Nak tau berubah ke tidak kereta kesayangan ku ini, view la my previous posting
tekan².

Nota penulis :: Ayahnda, terima kasih banyak² ye sebab tunaikan impian anaknda mu yang banyak songeh ni. Hahahaha. Promise akan jaga kereta ni sebaik mungkin Winking


4 comments:

  1. woOoO...nih excited nk g tgk nih..
    tanx for da review..:)

    ReplyDelete
  2. Sila la tengok.tak rugi pon kalo tgk.
    best sagt2 :)

    ReplyDelete
  3. x sempat tgk lg laaa...neway TQ la review cite itu...

    salam perkenalan..

    ReplyDelete
  4. PEZDA V OPASNOSTE!!!!111

    ReplyDelete