Thursday, 19 August 2010

Menakjubkan

Thursday, 19 August 2010, 08.48 pm


Salam semua Winking

Ngeee,, lama rasanya ta update blog ni . Maaf . Kesibukan melanda diri . Banyak sangat kerja . Dah tinggi KLCC dah rasanya sume keje² tu . Hurm . Rasa nak menangis je . Tapi apa kan daya , tu la dunia seorang pelajar kan ? ngeee Big Grin

Hari ni hari kesembilan kita berpuasa . Ada ke yang dah tinggal puasa ? HEHEH . Jangan tinggal² . Tak baik . Big Grin

Tadi jalan² kat page kawan² kat Facebook . Tiba² ternampak sesuatu yang menakjubkan . Aku pon apa lagi tengok dan cuba la buat seperti arahan yang diberi . Hasilnye , subhanAllah . Itu yang terkeluar dari mulutku . Sangat² kagum dan insaf .


36695_130777423627916_100000869780812_153760_7188017_n

Cuba lihat titik di tengah pd kalimah ALLAH selama 10 saat da... Dan alihkan pandangan pd dinding kosong.. Lihatlah keajaibannya.


Jemputlah comment posting ni dan bgtau apa hasil yang korang nampak ye .


3 comments:

  1. Hai princess..

    rasa2 masa student, keje as student tu dah banyak dah..nanti dah keje..laaaaaagiiii banyak keje tau...hehe

    subhanaAllah..ni la ilusi optik.. Maha Suci Allah yang Maha Mencipta mata kita..

    ReplyDelete
  2. subhanaAllah..
    mmg ajaib..
    kekuasaan ALLAH

    ReplyDelete
  3. takjubkan?..
    hehe..
    bersyukur kerana lahir as muslim :)

    ReplyDelete