Saturday, 3 July 2010

Tag dari dearie Farhana

Saturday, 03 July 2010, 11.01 pm


Heh , ditag pula oleh si kecil Farhana . HEHEH. Baru je follow blog dye terus di-tag . Terima kasih ye Winking


  1. Adakah anda rasa anda HOT ?

    Tidak sama sekali. Tapi ramai yang kata saya HOT . HAHAHA *perasan je dak ni Laughing


  2. Upload wallpaper yang anda gunakan sekarang ?

    DSC_0751

  3. Cerita mengenai wallpaper tersebut ?

    Actually selalu je tukar wallpaper , tp semenjak ada gmbar di atas , guna gambar tu je sebab cam agak cantik . Gambar yang digunakan ialah gambar bersama MimieChan ketika kami bersama-sama rakan kolej ber-picnic di Bagan Lalang . Gambar tu actually gambar candid , tapi lawa pulak bila lama-lama tengok . Tu yang jadikan as wallpaper Winking

  4. Bila kali terakhir makan pizza ?

    Ta ingat la pulak bila kali terakhir tapi kalau ta silap , dlm bulan lepas .


  5. Lagu paling latest anda dengar ?

    Lagu Baik-baik sayang dari Wali Band . Someone special yang suh dgr lagu tu Big Grin


  6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni ?

    Berbalas comment dekat wall kekasih hati . HEHEHE


  7. Selain nama sendiri , anda dipanggil nama apa?

    Nama Khaty tu memang nama panggilan kengkwan. Tapi family panggil Ct sebab namaku Ct Khatijah . HEHEHE.
    Tapi ada jugak yang memendekkan lagi nama aku tuh, panggil cat je. Cis , ingat kucing ke? Tapi ta kish , comel jugak kan? Tongue


  8. Tagged lagi 8 orang ?

    Kalo tak tagged sesapa , maknanye ta yah la jawab soalan no 9-15 kan ? HEHEHE Laughing


16. Berikan 5 perkara tentang org yang tagged ?

- Nama dye Farhana

- Baru je jadi follower dye

- Dye baru je follow blog princesskawaii ni

- Masih kecil cz baru 14 thn . Kecil ke ? HEHEH

- Duk kat Taiping, Perak . tempat lahir ku tu


17. Perasaan anda masa buat tag ni ?

Ta sabar nak tunggu esok . Nak tau nape ? Tak leh la. Rahsia.


18. Adakah anda tau razman itu sengal?

Sape Razman ? Kenal pun tidak. HAHAH

Hah ! Penat nye menjawab tagged dari Ana ni . Tapi seronok jugak . Kalo ada yang nak selesaiakn tagged ni , anda dialu-alukan ye Winking


2 comments:

  1. bagan lalang
    cm familiar ktner eh? =.="

    ReplyDelete
  2. bagan lalang kat area2 morib. tau tak? hehe :)

    ReplyDelete