Thursday, 1 July 2010

Sesak Nafas

Thursaday, 01 July 2010, 11.54 pm


HAHAHA . Title posting nak buat orang cuak je . Sila abaikan title posting di atas ye Big Grin
Actually bukan sesak apa sangat pon , just terasa sesak nafas bila masuk blog sendiri sebab sawang dah menebal . HAHA . Al maklumlah hampir seminggu blog ni terbiar gara gara owner blog pergi bercuti . But now , I’m back ! Kembali meng-online-kan diri setelah hampir seminggu menyepi dari dunia sesawang Laughing

Come back kali ni bukan la untuk update semua pasal aktiviti percutian , tapi just sekadar untuk pembuka cerita setelah lama menyepi . Update pasal aktiviti percutian akan di-update-kan tak lama lagi lepas dah dapat semua gambar dari kengkawan . So sila tunggu dengan sabar ye . Tapi korang tertunggu-tunggu ke ? HAHAHA.

Heh korang , my semester break dah habis . Sobsob . Tiada lagi cuti semester mulai Isnin depan . End of semester break already. Siang tadi selesai semua urusan pendaftaran tuk semester baru , semester 5 . Khaty , you are in semester 5 now . Adakah masih mau bermimpi dan bermain-main ? Ouh tidak sama sekali . Kena belajar bersungguh-sungguh ! Aja aja khaty ! *Kata semangat tuk diri sendiri Winking

Apa lagi yang nak dibebelkan kat sini ye ? Idea agak kurang malam ni . Agak lemau . HEHE . Maybe I should end now before bertambah-tambah lagi repekan aku nanti . Big Grin
Tapi pada yang setia dengan blog ni , nantikan dengan penuh sabar ye update pasal percutian aku tu nanti. COMING SOON ! Batting Eyelashes

DSC06329

A day before went to Ipoh , went to i-City with Mimie . Suka lampu kat sana . Cantik-cantik . Boleh try pegi sana pada sapa-sape yang belum pernah sampai kat i-City Big Grin


4 comments:

  1. da nek sem ye~ hahahha... (jahat plk gelak~).. haha..sory2.. blaja leklok ye! sungguh2!! org pun naik jgk nnt, 12hb july...waaaaa~ xmo naik!! =(

    ReplyDelete
  2. heheh.. takpe boleh gelak skrang. nnt 12 july org gelak kan dye blk.. hehehe.. *jht jugak ni :)
    thz yah. kamoo pon belajar rajin2 ye bakal doctor :)

    ReplyDelete
  3. me too. Thz cz sudi spend time ngn cik khaty ye :)

    ReplyDelete