Sunday, 25 July 2010

RedBox vs Putrajaya

Sunday, 25 July 2010, 11.13 pm

Al kisah ,, Jumaat lepas (23 July 2010) , lepas habis kelas, me and my friends decided nak pegi menyumbangkan suara kat kotak merah Sogo (Redbox Sogo) sebab dah lama rasanye kitorang tak habiskan masa dengan karaoke . Miahaha * penting ke karaoke ? Big Grin
Akhirnye niat kami kesampaian jugak . Terima kasih semua Love Struck


Enjoy the photos

DSC_0059 DSC_0071DSC_0094 DSC_0126DSC_0120 DSC_0149 DSC_0151 DSC_0154 DSC_0155 DSC_0157

…………………………………………………………………………….............

PUTRAJAYA

Waktu malam pula , kami semua decide tuk lepak² dekat Putrajaya . Sambil² tu kami bergambar sakan di sana . Heh , ada satu cerita mau dikongsikan di sini . Nak tau tak , time kitorang lepak² kat Putrajaya, kat jambatan yang selalu orang lepak² tu , tetiba ada pulak polis. Polis dtg secara tiba² dan serbu semua orang yang berada kat situ . Kena saman okay ! Hish pelik² je . ta tau nape orang yang lepak² kat situ kena saman . Tapi nasib baik la kitorang sempat lari so ta kena la saman Big Grin
Rasa cuak je nak lepak kat jambatan tu lagi lepas ni . HEHEHE


Clicky Time With Them

DSC_0187 DSC_0202

DSC_0273DSC_0281



With MimieChan

DSC_0196 DSC_0254 DSC_0256 DSC_0257 DSC_0260 DSC_0264DSC_0261


Thanks guys . Really enjoy the day . Plan for next activities ok Love Struck

4 comments:

  1. i love the way we live.
    :))
    thanx dear.its too much fun.and its too much if not saying thank you very much to u,teha n ct!
    :)
    f r e n d s h i p f o r e v e r
    i love u.:)

    ReplyDelete
  2. That nite was so awesome . really enjoy the day . thanks to u guys too.
    im happy with u guys .
    frenship forever dear.
    love u la . muahhhh2 =)

    ReplyDelete
  3. Gler enjoy mase nie.. Fikiran kosong and sgt tenang..
    Plan activity seterusnya k..

    Friend 4 ever.. muuuaxxx.. :)

    ReplyDelete
  4. betul tu teha . sokong sangt.
    next plan mau g morib . boleh ke ?
    morib kan dah cantik skunk .
    nak tgk pe yang berubah . hehehe

    ReplyDelete