Wednesday, 7 July 2010

New Semester

Wednesday, 07 July 2010, 09.16 pm

Salam everyone Winking

Rasa cam dah lama je tak update blog ni *Padahal baru bape hari je tak update Dancing
Sorry bout that . Kinda busy lately . Sebenarnye tak busy mana pon tapi entahla semenjak semester baru dah bermula , rasa cam malas je nak online selalu . Mungkin penat kot . But whatever it is , dun worry blog princesskawaii ni akan tetap update walau
se-busy mana pon owner blog ni

Grrr … Semester baru dah bermula . Takutnye . Takut dgn subject-subject yang diambil , takut dgn lecturer *perlu ke ? takut ngn classmate *lagi ta perlu rasanye . HAHAHA
But apa pon hope I can do my best for semester ni . Khaty , please dun give up ! Aja aja !!!

Erm.. Cerita pasal semester baru ni , ada la beberapa benda yang buatkan aku rasa tak best pulak . Ta best bukan sebab lecturer or subject yang aku ambil tapi rasa tak best ngn classmates sbb ta berapa nak ok ngn dorang . Rindukan classmate yang lama , yang sama-sama dari semester satu . Tu la Khaty , sape suh main-main lagi . Kan dah turun kelas . Dah tak leh sama-sama lagi ngn classmates yang dulu Crying

Mungkin masih awal tuk aku nilai mereka tapi entahlah serious ta suka ngn classmates baru ni . Arghhh ! Rasa nak tukar kelas je. Tapi pape pon , will try to get along with them . Hurmmm


p/s : Aku makin ta suka tgk kau . Sangat menyampah . Aku takde masalah ngn kau so tak yah la ko nak kutuk-kutuk belakang aku . Ingat kau bgs sgt . Boleh blah la kau wahai perempuan.


Stress-ZebraStripes

HEHEH . Ta yah nak stress sgt la cik Khaty . Cool aje pasal classmates anda tu . Yang penting Bff Teha and Ct sentiasa bersama Winking



6 comments:

  1. gud lux tok new sem
    :)
    aja2.
    let ignore the others.
    kite bukan main2 kan!
    i love u lah..
    :))

    ReplyDelete
  2. gud luck for u!! btw, x kenal maka x cinta.. adeh... :)

    ReplyDelete
  3. @ Mimie chan : Thanks. will try to ignore them and give 100% attention on lecture. Love u lah !

    @ bella : thanks . hope i'll be blessed . HEHEH. yah maybe u r rite. ta kenal maka tak cinta

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. hai puteri singgah sini... i follow uuuu

    ReplyDelete
  6. mcm mane ek nk ambk award 2...

    ReplyDelete