Sunday, 4 July 2010

Followers yang ke-100

Sunday, 04 July 2010, 11.15 pm


Selamat malam bloggers ! Big Grin
Belum mau tido lagi cuma sekadar pembuka bicara untuk posting kali ni . Ngeh ngeh ngeh !

Yey ! Followers kini mencecah angka 100 . Sangat germbira dan sedikit terharu . Tak sangka blog yang ta seberapa ni dah mencapai followers yang agak ramai . Terima kasih ye kalian semua . Selalu-selalu lah lawat blog yang ta seberapa ni ye . Winking


Untitled


Lihatlah dunia ! Aku yang punya . Miahah . Poyo je . Sila abaikan . Hanya gurau senda di malam hari . Ngeh ngeh !
Jutawaan terima kasih kepada Afida Anuar kerana menjadi followers ke-100 blog ni . Terima kasih jugak pada semua yang dah follow blog ni . Sayang kalian . Muaxxxx . HEHEHE




I LOVE YOU SO DAMN MUCH !!


3 comments:

  1. waaa,follower ker 96 tuuuut...
    pheewit...
    hahaha
    :D

    ReplyDelete
  2. wahh..ada apa-apa hadiah dak utk follower ke 100?hehe

    owhh btw,princess adalah follower blog saya yang ke 200;)

    ReplyDelete