Thursday, 8 July 2010

Award from MimieChan

Thursday, 08 July 2010, 10.18 pm


Salam Everyone Winking

Senyum lebar kali ni sebab dapat award dari MimieChan . Thanks dear for the award .


awardss

Anda mesti memuji pemberi award

  1. Dye comel di hati saya Big Grin

  2. Suka senyuman dye . Sumpah comel . HAHAHA

  3. Dye pandai buat saya tersenyum dan gelak besar Rolling on the floor

  4. Sikap dye amat disenangi . Keep it up ye cik Mimie . HAHAH


Beri award kepada 10 blogger yang lain

  1. Huda
  2. Afida Anuar
  3. Noor Afzan
  4. Farhana
  5. Mier
  6. Ice
  7. Mimiey
  8. Nurdia Natasha
  9. Eyka
  10. Sugar Kapas


Anda mesti memberitahu penerima award

Dah bgtau kesemua penerima award . Hope sudi la terima award ni ye . Teruskan la mendarat kat blog ni Big Grin


Bagaimana anda boleh digelar blog yang best dan hebat

Nak dapat gelaran tu , cerita-cerita kat blog kena la menarik . Baru ramai yang nak baca . Kan ? Tapi to me blog ni masih belum layak tuk dapat gelaran blog yang best or hebat . Tul tak ? HAHAH

Sekian , terima kasih daun keladi MimieChan . Next time bg la lagi ye . Sayang kamoo ketat – ketat .


P/S : Update pasal pergi holiday tak dapat nak di-update-kan lagi sebab masih belum dapat semua gambar dari kawan . Harap bersabar ye Winking


1 comment:

  1. aha.cm taw2 je sy mmg suke kumpul award.trimas ye ;)

    ReplyDelete