Sunday, 25 July 2010

Assignment Complete

Sunday, 25 July 2010, 09.50 pm

Salam Everyone Big Grin
Sihat kah kalian semua ? Berbahagia kah kalian semua ? Adakah kalian semua sihat dah berbahagia seperti mana yang sedang saya alami sekarang ni? Miahaha *Maaf , merepek Tongue
Akhirnya , kembali berblogging dengan cerita yang biasa² . HEHEHE .

Huh , penat rasanye minda sebab dah berhari² digunakan untuk fikir idea macam mana dan bagaimana kah agaknye cara nak siapkan assignment tok subject Multimedia yang diberi pada Jumaat yang lepas dan perlu di email pada lecturer sebelum hari Rabu (26 Julai 2010 ) . Hanya diberi beberapa hari saje untuk siapkan assignment tersebut . Grrr ,, orang yang tak sehebat aku ni mana la boleh siapkan assignment dalam masa beberapa hari saje Sad
Tapi ,, berkat usaha , idea sendiri dan serta dorongan dari sweetheart terchenta , aku berjaya siapkan assignment yang diberi hanya dalam masa 2 hari sahaje . C O N G R A T E S ! Winking

Lega rasanye dah siapkan assignment Applause

Korang wondering tak assignment apa la yang aku kena wat tu ?
Actually untuk subject Multimedia , aku kena buat satu poster yang ada gambar sendiri dan dalam masa yang sama kena ada sedikit info mengenai diri sendiri dekat poster tu . Haish , bunyi cam senang je kan tp bagi aku cam susah je . Bukan apa tak ade idea nak buat cam mana. Tapi tu la berkat usaha dan sabar aku dah berjaya siapkan . Lalalla


Poster Done
Click image for ENLARGEMENT

Tadaaa ,, itu lah hasilnye . Aku takdela hebat mana pon dalam menggunakan Adobe Photoshop tok meng-edit gambar tapi sikit² tu boleh la . Walaupon nampak macam agak simple and biasa² je tapi aku rasa puas hati sangat dengan hasil sendiri Batting Eyelashes



Moga lecturer berpuas hati dengan hasil kerja saya Big Grin



4 comments:

  1. congrate!
    siap pon.bia simple, tp nice kan?!
    the good one.tp make improvement ok.
    ceh2..pandai2 je nasihat org.
    pasni bleh la ajr mimie edit gmbr lg ok.
    :P
    take care dear.

    ReplyDelete
  2. HAHAH . thanks tuk pujian itu =)
    tp khaty tak hebat mana pon nak ajar orang .
    ajar sikit2 tu boley la . miahahah
    u take care too =)

    ReplyDelete
  3. sweet2 laa gmba u all...mmg best buddy kn u all nieee....suke sgtt tgkk....:)

    ReplyDelete