Tuesday, 15 June 2010

Wedding Part Two

Tuesday, 15 June 2010, 09.00 am


Hello mellow. Morning Everyone Kiss
Hoh! Awl aku bgn hari ni. Ingat nak tido balik tapi tah nape tak rasa nak tido balik pulak hari ni. Tak pena-pena mandi awal time cuti tapi hari ni aku mandi awal pulak.


Dah alang-alang tak leh tido balik ni, teringat nak update blog la.
Nak update la sikit pasal wedding paksu and maksu part two.
Wedding kali ni berlangsung di Rembau pada 13 June 2010 yang lepas. Kali ni tak dapat nak upload banyak gambar and tak dapat nak bercerita sangat sebab tersangat la busy pada hari tersebut jadi tak dapat la nak ambil banyak gambar.


Enjoy the photos captured.

DSC06296

For the first time me and my cousin, Daus jadi pengapit.
Jadi pengapit tuk paksu and maksu. Agak nervous weyh jadi pengapit ni. Laughing
*Org kata spe yg jadi pengapit ni akan dapat jodoh cpt. Tul ke? Batting Eyelashes



DSC06298

Gambar bersama parents dan bersama paksu & maksu


DSC06304

Family maklang bersama paksu & maksu


P/S : Ni je antara gambar2 yang dapat diambil pada hari wedding tu. InsyaAllah kalo dapat gambar2 dari photographer aku akan update kemudian ye Winking



Comel je dah kejutkan org, dia pulak yg tido balik Batting Eyelashes

3 comments:

  1. Tahniah kepada pasangan pengantin..

    ReplyDelete
  2. Shafiq : thz

    Mimie : thank you dear. tpkan fyi, pape baju khaty pakai pon nmpk cun saje. hahahaha :)

    ReplyDelete