Wednesday, 23 June 2010

Sepi + Award tuk Followers

Wednesday, 23 June 2010, 08.55 pm


Tajuk entry kali ni tiada kena mengena dengan mood sy sekarang ni ye wahai kalian. HAHAHA. *Ayat skema Big Grin Cuma just nak bgtau yang blog ni akan sepi buat sementara waktu kerana owner blog akan menghilangkan diri buat seketika.
Heh , bukan melarikan diri okay tapi just akan ke Ipoh pada 26-28 June ni untuk bercuti bersama rakan kolej. Ta sabar rasanye. Cepatlah masa berjalan. *Masa boleh berjalan ke ? HAHAHATongue

Eh , nampaknye followers blog ni makin bertambah dari hari ke hari. Plus , cbox pon makin meriah . Seronoknye! Love Struck
Ni yang bertambah-tambah lagi semangat tuk terus ber-bloging. Jutaan terima kasih pada rakan bloggers yang sudi follow me-mollow, yang sudi singgah blog yang tak seberapa ni . Pada yang selalu tinggalkan jejak di cbox tu terima kasih jugak ye . Maaf jika ada kunjungan kalian yang masih belum berbalas. Akan cuba sedaya upaya untuk menjengah semua blog kalian. Terus la memeriahkan lagi blog ni ye . Ngeh ngeh ngeh !

Kali ni rasa nak bg award tuk semua followers blog ni. Sedikit cenderahati buat semua followers. Yang bukan followers pon kalo nak award ni boleh je ambil . Sy tidak lokek . HAHAHA. *Ayat skema lagi.. Sudi-sudi la ambik award yang tak seberapa ni ye Big Grin

trophy



Kenapa banyak sangat dugaan dalam hubungan kita ? Sad







3 comments: