Monday, 21 June 2010

Pointer oh Pointer

Monday, 21 June 2010, 02.38 pm


Arghh!!! Pointer dah keluar. Woot.. woot ! Terbeliak bijik mata baca status member tu kat Facebook. Perasaan 50-50 nak percaya ke tak sebab mengikut sumber yang ada dekat laman web kolej kitorang, pointer bakal diumumkan pada 26 June tapi hari ni baru 21 June. Tu yang cam tak percaya.

Ahh, tapi disebabkan perasaan ingin tahu, gagahkan jugak pegi tinjau-tinjau kat web kolej kitorang. Heh, memang betul la pointer dah keluar. Tak tau macam mana nak express my feelings. Actually, kecewa pon ada, gembira pon ada. Kecewa sebab saya tak pandai macam orang lain so CGPA ku tidak mencecah 3 pon. But almost! Hadoi.. tu la Khaty, spe suruh tak nak belajar rajin rajin. Kan dah keciwa tak hengat .. Tapi tetap bersyukur sebab GPA dan CGPA meningkat Applause


Untitled

*Click for enlargement*

SobSob. Result saya tak sehebat result kalian Sad
Tapi syukur sangat sebab semua lulus.
And pointer kali ni pon lebih baik dari pointer sem lepas.



Khaty, don't give up !





Adeh, Kenapa Malaysia makin panas ??



9 comments:

  1. xpe...cube lagi..
    buat yg tbaek tuk sem dpn ye..:)

    ReplyDelete
  2. takpe..cube lagi tau..
    jgn smpai jadi cm dina..
    cgpa final utk degree ne just 2.98..
    sakit kn dengar??

    tak tau r ada ke company nak amek dina keje..

    sob..sob..T.T

    ReplyDelete
  3. Wanie : thx tuk kata2 semngt tu. pasti akan buat yg terbek tuk next sem. yg penting jgn pts asa kan :)

    Dina : jgn sedih2 ye. InsyaAllah kalo ada rezeki, pasti ada company yang akan ambil kerja.. Yg penting jgn mudah pts asa :)

    ReplyDelete
  4. ish takpe..ada masa lagu untuk baiki :)

    ReplyDelete
  5. betul2.. masih ada masa lagi.
    thz yah :)

    ReplyDelete
  6. xpe..next time buat lg better than this..hihi

    ReplyDelete
  7. yah. sure akan buat yg terbaik pas ni.
    dah tak nak men2 dh.. heheheh

    ReplyDelete
  8. kwn sy bila tgk cerita ni mesti membebel sbb jalan ceritanya sama dgn princess hour..

    hahaha..geram betul dia.. :p tp sy suka cerita ni.. :-)

    ReplyDelete
  9. yeker?hehe..sungguh geram er kwn kamoo tu.. hehe
    Mmg jalan ceritanye sama ngn princess hours tp no mtter wht tetap suka cite ni :)

    ReplyDelete