Thursday, 17 June 2010

Entry Saje saje

Thursday, 17 June 2010, 10.31 pm


Baru je lepas habis baca komik Nakalnye Setan Cinta. Kyaaa! Mood membaca dah datang. Boleh la habiskan sume buku-buku yang masih belum terbaca. Hahaha. Even masih ada lagi komik yang belum dibaca tapi tangan nih terasa gatal untuk post something kat blog kesayangan ni. Sebenarnye tak tau nak tulis apa pon. Hahaha. Belasah je la. Janji ada sesuatu yang aku akan post tuk hari ni walaupon ianye akan menjadi something yang agak merepek di penghujung cerita nanti. Big Grin

Actually dua hari lepas (15 June 2010) mood aku agak kurang baik. Serious, sgt bad mood disebabkan oleh masalah yang tak dapat dinyatakan kat sini. Tp nasib baik la ada someone yang telah cool down kan aku and buat aku happy balik. Terima kasih kamoo. Terima kasih kerana sentiasa ada semasa sy perlukan someone. Kiss

Ouh ya! Semalam (16 June 2010), aku dah berjaya explore satu tempat ni. I can feel the excitement sbb dah berjaya explore kawasan tu. Dah lama nak explore sebenarnye and finally semalam berjaya jugak.
Berpeluh peluh jugak la nak cari tempat tu Whew
S E S A T? Pasti akan sesat sebab first time weyh. Heheh
Tapi jumpa jugak akhirnye. Yihaaa! Lepas ni boleh dtg selalu. Kamoo tak kisah kan? Tongue


DSC06149
Gambar yang tak berapa nak baru tapi diberi nafas baru Laughing



P/S : Kan dah kata entry kali ni agak merepek. Tapi blog aku, suka hati aku lah! Tongue



I'll do everything for L O V E ♥♥♥




2 comments:

  1. hehe...tahniah dpt carik...
    thanx sudi dtg..pastu layan2 sumer org...hehe,,
    jmpt la dtg lg...suke org dtg.plus, rase sgt2 dihargai...
    :)
    well done dear

    ReplyDelete
  2. hehehe..
    khaty kan hebt so pasti dapt cr punye la.. Hahahah :P

    ReplyDelete