Wednesday, 9 June 2010

A Day with Mimie Chan

Friday, 04 June 2010, 12.01 am


Finally after quite long time not seen each other, today me and Mimie decided to meet up. Mimie turun KL Big Grin *Rindu di hati terubat*

Actually today Mimie nak balik rumah sewa ambil Lolo, teddy from me *perlu ke mentioned dari aku? tuk bwk balik Seremban sebab ada terkoyak skit kat bhg badan Lolo.So nak suruh her sis tlg jahitkan la.. Laughing

We are not doing much for today but I’m happy to meet you dear. Around 5pm, kitorang pegi Pizza Hut Kuchai tuk makan sebab perut dah berkeroncong lagu ghazal tuk rabiah. *Sila abaikan tajuk lagu* Tongue

Speechless sangat dapat jumpa kamoo hari ni.. Thanks dear coz spent time with me today. And sori sebab hantar balik Seremban a bit late Sad

Actually aku atr Mimie balik Seremban bukan dengan kereta tapi dgn KTM. Hahaha.. Lawak je kan? Tapi takpe one day nanti if I already know how to go to your house by car, akan hantar kamoo dengan kereta and no more KTM after this. Miahahah

Ouh! Juz nak share skit about perkhidmatan KTM tuk hari ni. Sangat worse okay. Perkhidmatan tergendala dari pagi menyebabkan perkhidmatan tuk ke semua destinasi terganggu. Memang lambat gila la nak tunggu KTM sampai. Tapi nasib baik la plan nak jumpa Mimie tak terganggu. Kalo tak jadi jumpa tadi, memang aku angin satu badan la… Laughing

Here some photos yang sempat diamabil bersama Mimie Love Struck


DSC07288 DSC07304 DSC07306 DSC07309 DSC07312 DSC07299

Sangat sweet. Thanks for spending your time with me dear..
I love all the photo that we captured. credit to your phone.Disebabkan phone anda la gambar-gambar ni dapat diambil walaupon phone anda asyik RESTART.. *opps! terCAPS LOCK plak* Laughing


DSC07321 DSC07323


While waiting for KTM. Bergambar dgn Lolo. Lolo the teddy Happy
Walaupon KTM penuh sarat dengan orang ramai tp nsb baik la kitorang berjaya bwk masuk jugak si Lolo ni dalam KTM. Laughing


DSC07328

Khaty+ Lolo + Mimie = L O V E Love Struck

DSC07333 DSC07334

Tadaaaa.. Kami berjaya menyelinap masuk ke dalam KTM bersama Lolo. Hahaha.. Memang menyelinap macam pencuri Rolling on the floor


Sangat suka spend time together dengan kamoo. u dear Love Struck


2 comments:

  1. haha..budak comel thanx for today!!
    :))
    penat gelak smpi saket2 perut.
    sopan je khaty bwk lolo..mimie lak myorok blakang khaty..malu weh..smpi ktm sbn lg malu thap aym. sbb org mmmg pndg la... pakcik yg ambek tiket tu lg comel, mintak tiket lolo...haha...
    thanx dear for everthing..
    thanx for pizza too..
    insyaAllah one day akn bwk khaty tnjuk jalan kt sbn..petik jari je weh...:)
    take care~
    nnt kite kua lg ek...
    :))
    TERIMA KASIH BYK2...
    i love u...hehehe

    ReplyDelete
  2. TERIMA KASIH JUGA! hahha..
    Bluek..cis, mmg nyorok blakang org la.. tu pon nak malu..
    baru bwk lolo dah malu, kalo bwk kmbg nek ktm mesti lagi malu agaknye.. Miahahaha..
    No nned to say thanks la syg..
    I'll do everything for u.. miahahaha
    *gedik weyh*
    Ok nnt kalo de masa tunjuk khaty jln2 kat sbn k..
    nnt takde la nek ktm lagi :P
    Mesti akan kuar lagi pasni. mana leh tak kuar lagi :P
    I love u too dear :))

    ReplyDelete