Friday, 18 June 2010

Comics and Novels

Friday, 18 June 2010, 09.12 pm


Kyaaaa!!!! Mood membaca kembali normal! Applause

Now, seriously I’m crazy towards comics and novels back.
Dah tak heran dah sekarang ni kalau tak online Facebook or Twitter seharian pon. Tapi tetap akan online tuk download movie shj Winking

Actually, dah lama minat baca komik and novel cuma mood je kengkadang yang menghalang aku tuk membaca. Kalo mood malas datang, memang tak terbaca lah komik or novel yang dah dibeli. Tp sekarang ni mood membaca tu dah dtg balik so boleh la aku habiskan sume komik and novel yang masih belum terbaca.

Buat masa ni aku dah ada lebih dari 40 buah komik. Belum banyak lagi koleksi aku tu. Tapi aku akan membanyakkan lagi koleksi komik tu Big Grin Sesape nak pinjam komik komik aku tu boleh aje. Tapi boleh la belah! Hahahah *Kidding* Rolling on the floor

DSC06312

Komik yang baru je dibeli semalam (17 June 2010).
Actually komik B U A H ni ada 3 part, Prolog, Medianlog and Epilog. Tapi semalam masa aku jenjalan kat Carrefour, aku dapat cari Prolog shj.


DSC06315

Komik yang baru je beli hari ni (18 June 2010).
Akhirnya aku berjaya jugak dapatkan kesemua bahagian tuk komik
B
U A H .. *Tahniah kepada aku* Hahaha


Antara buku-buku yang dah dibeli tuk semalam and hari ni :-

B U A H (PROLOG) – komik

B U A H (MEDIANLOG) – komik

B U A H (EPILOG) – komik

Hadiah Dari Syurga – komik

Jendela Hati – novel


Akan cuba habiskan semua buku-buku ni secepat mungkin dan akan tambahkan koleksi lagi Big Grin



Sangat bahagia dengan adanye kamoo disisi Love Struck


6 comments:

  1. jemput bace.
    suke buah.best cite die.. nk pinjam komik boleh x?
    tp aritu x bace lagi..
    nk buat library komik ker?
    :P

    ReplyDelete
  2. pasti akan baca.
    beli mestilah tuk dibaca. hehehe..
    nak pinjam? kan dah nyatakan kat entry tu, nak pinjam boleh tp boleh la blah. hahha..
    kidding je.. boleh sje nak pinjam :)
    mmg kalo boleh nak buat library komik.. :)
    suka komik. hehehe

    ReplyDelete
  3. Tak tau la best ke idak.
    belum baca lagi.
    tp dr sinopsis novel tu cam best :)

    ReplyDelete
  4. 3 in 1? great! advance post! ;)

    ReplyDelete