Saturday, 24 April 2010

Menyampah la!

Saturday 24 April 2010, 7.48 pm


Seriously, tetiba rasa M E N Y A M P A H bila terbaca sesuatu..
Hey kamoo! Stop telling people about us la! It seem like u are telling bad about me to other people.

Why can’t u understand me? Not contact doesn’t mean u are forgotten okay! Please try to understand me!

Sangat sakit hati okay bila dapat tau yg u tell other people about benda yang belum terjadi and belum ada kata putus dari aku. And aku rasa aku tak cakap pon yang aku nak benda tu terjadi! Tapi malangnye benda tu dah terkeluar sendiri dari mulut kau. Kau yang bgtau org. Kau nak sangat ke pisang berbuah dua kali?

Fine kalo kau nak cam tu, terpulang la. Aku tak leh nak cakap pape. Just sekarang ni sangat sedih and sakit hati.

And yes maybe selama ni aku byk menyusahkan kau! Bak kata kau,aku ni cam gunakan kau je kan? Bila aku ssh baru cari kau. Bila senang aku hilang. Cam biskut kan bak kata kau? Fine! Sori kalo aku buat kau rasa cam tu. Tapi skit pon aku tak terniat nak buat kau cam tu.

sadness

Arghhhhhh! Dah la aku tak nak fikir lagi pasal ni. Tak nak emosi terganggu. Tak lama lagi aku nak FINAL EXAM la weyh! Tak nak pk pasal sume tu. Terpulang la kat kau. Kau memang pandai wat keputusan kan?So buat la keptusan sesuka hati kau.

Sorry for everything I’ve done. But I really hope you can understand my situation.


0 comments:

Post a Comment