Monday, 12 April 2010

Finally Update

Monday, 12 April 2010, 3.55 am


Since my last posted, its been around 2 weeks no update from me.
Really sorry for those yang mendarat kat my blog but no update from me. Recently busy with assignment yang sangat banyak, exam lagi and yang paling buat takde mood nak update blog is my mood recently tak stabil. Sering emosi. Sad

Really hope after this emosi saya tidak lagi terganggu. Saya tidak suka E M O S I ! Tolong jangan buat saya emosi. Saya tidak kuat untuk hadapi semua ni. Saya sayang semua kawan-kawan saya.
Saya tak nak kehilangan orang yang saya sayang.



Dedicate to someone

You know that you are so special to me rite?
You know that you are my best friend forever rite?
You know that you are my priority rite?
No matter what, you’re my everything.
So please make me SMILE ALL THE TIME.


And to someone who is always support me,

Hey kamoo ! Terima kasih kerana sentiasa beri kata-kata semangat kepada saya dan sentiasa ade bersama saya tuk berikan saya kekuatan tuk hadapi semua ni. Terima kasih kerana banyak mengorbankan masa untuk segala masalah saya. Terima kasih untuk senyuman yang diberikan hari-hari. Terima kasih kerana tidak jemu-jemu melayan kerenah saya. I need you all the time dear. Thanks for everything.


Kamoo buat saya cair…
Perlu kamoo…
Rindu kamoo…
Sayang kamoo…
Hanye kamoo my dear ! Winking


*thanks for being my best friend ever*



DSC06353

Currently missing my sweet moments with my two bestiest.
They always make me HAPPY.
Bila kita nak hang out bertiga lagi?
Sumpa khaty is missing you guys ! Sad


5 comments:

  1. finaly,update jugak..jgn emosi sgt ok..
    :)
    u need the time to overcome all the problem.. im here awiz..
    jgn sedih2 taw

    ReplyDelete
  2. lame tak drop sini..
    sorry sis.
    sy pown bz sgt2..
    uhuu..
    anyway,
    dont be too upset,
    sis..
    :D

    ReplyDelete