Sunday, 28 March 2010

Sae Gil Chukka Hamnida

Sunday, 28 March 2010, 5.31 pm


HAPPY BELATED BIRTHDAY MIMIE CHAN (25 March)

Kawanku yang bernama Nor Shamimi Hamzani sudah tua..
Actually takdela tua sangat.. Baru masuk 20 tahun je.
HAHAHAH Big Grin

Posting kali ni aku nak cerita serba sedikit saat-saat cemas time malam birthday tu.. * cemas ke? HAhAHA Laughing

Pelakon Terlibat

Khaty
Sara
Teha
Ct
Syahidah
Tasnim
Intan
Syafiqah
Bella
Ija
Fyfa


The story begin with leave Mimie alone at house. HAHAHAH..
Kitorang memang SENGAJA tinggalkan dye sensorang kat rumah.

Actually masa Mimie sorang-sorang kat rumah tu, kitorang semua pergi Times Square.. Cari barang yang patut.

Lepas dah dapat cari semua, aku, Sara and Ct pegi ambil Mimie tuk pegi beli Big Apple sebab Mimie teringin. Nasib baik la Mimie ajak g Big Apple so ade la jugak peluang aku nak bawak dye keluar pegi Bukit Ampang sebab semuanye dah tunggu kat Bukit Ampang. Applause

Clicky Time

DSC01764

Before pegi Bukit Ampang mereka singgah Domino’s tuk bawak naik kat Bukit Ampang.

DSC01778 DSC01824

Camwhore before me, Sara, Ct and Mimie (Birthday gurl) arrived

DSC01855

Sesi sorok menyorok after they saw my car arrived. Sangat sweet je mereka-mereka ni. Miahahaha Laughing

DSC01859

Birthday cake for Nor Shamimi Hamzani.
Happy Birthday Mimie Chan from all members Love Struck

DSC01869

Birthday girl terkejut dengan surprise birthday party yang kitorang buat. Mimie all we done on that night just for you my dear.

DSC01884

Birthday girlz with her birthday cake.
Also with Sara and Fyfa besides her Winking

DSC01878 DSC01879 DSC01923 DSC01929

them. Ini lah muka-muka yang ade pada malam tu.
Sumpah malam tu sangat happening.
Dan mereka sangat sporting.
Friends Forever sayang-sayangku Big Grin

DSC01962

My sweet moment with birthday gurl
Hope you like everything we’ve done for you sygss..


Happy Birthday to you…
Happy Birthday to you…
Happy Birthday to Mimie…
Happy Birthday to you..


I always knew you were the best,
The coolest girl I know,
So prettier than all the rest,
The star of my show,
So many times I wished you’d be the one for me,
You’re my special little lady,
The one that makes me crazy Rolling on the floor


Birthday girl with all her presents.
Sangat banyak okay. Hahahah

Senyum sampai ke telinga si birthday girl ni.
Hope you like everything dear..



DSC05945 DSC05947

Oh ya ! Ni terkeluar dari carta sikit coz this present is for me.
Thanks tuk h o u s e m a t e s Mimie yang hadiahkan.
I totally all the presents coz its all about Jae Joong


p/s - Akhirnya dapat jugak publish post ni. Dari semalam cuba nak post tak boleh.. Dah type panjang-panjang laptop hang pulak.
Habis hilang sume.


2 comments:

  1. hahaha!nk jadik org first yg comment..
    TERIMA KASIH tidak terhingga kepada crew yg terlibat,,haha..
    sgt meriah! mimie syg korg sume..
    ngee~
    special thanx for
    Khaty
    Sara
    Teha
    Ct
    Syahidah
    Tasnim
    Intan
    Syafiqah
    Bella
    Ija
    Fyfa
    ..looking forward to have a blissful life with u all forever..
    ;)
    sgt bermakna sbb smbut kt bukit ampang. myfeveret place sekarng!
    thanx for ecerthing u had done!<3 u very much.. aww..
    ^____^

    ReplyDelete
  2. hahaha..
    ur most welcome mimie..
    sume tu mmg dirancang khas tuk mimie..
    pas ni bukit ampang akan jadi saksi persahabatan kita..
    ingt bukit ampang, ingt kitorang okay..
    khaty harap hubungan persahabatan kita semua akan berpanjangan sampai bila2.
    korang sangat best okay..
    bersyukur sgt dapat kawan ngn korang :)

    ReplyDelete