Sunday, 7 March 2010

MimieChan

Why suddenly posting title “MimieChan” ? ahahaha !

Actually, of course there's must be a reason rite ?

Today I meet MimieChan ! *Best* Big Grin

I fetch her at KTM Salak Selatan and then we go to JJ Maluri..

Pegi JJ sebab nak bayar bil telephone someone *budus je. Aku tak guna, aku pulak yang kena byr. * SAKIT HATI okay ! Angry

But whateve it is, I’m enjoying my day hang out with MimieChan..
Thanks Mimie coz chill up my day and sudi teman khaty pegi JJ.. Cayang lebih la Love Struck

Oh ya ! Thanks jugak tuk chocolate Cadbury tu. Wat susah-susah aje.. Orang ikhlas la antar dye balik umah.. Tak nak pape balasan pon. But whateve it is, thanks a lot for everything..

DSC05824

Cadbury Black Forest from MimieChan.
Thanks a lot gurlfren..
you sampai mati..
And most important, FRIENDS FOREVER yah ~ Big Grin


2 comments:

  1. khatty.. waahaha..
    terharu kot..
    ;)
    i will make some pst for u nnt!
    ;)
    but, later on la! skrg tgh bz ngn keje!
    then,, pressure lebih!
    tq byk2.. khatty tolong anta balik rumah.. tolong lyn.. tolong angkat brng beli kt jj.. tolong ckp.. tolong dgr.. tolong mimie semua! tq girlfren!;)
    i had best time wif u also! girl fren, fren forever ok!
    ^^love u.. till the end.. teman selamanye! waa,, mcm2 nk ckp ni!
    hehe..
    tq very much! ^_____^

    ReplyDelete
  2. wah ! mmg agak panjang ucapan mimie tuk khaty tu.. hehehe.. :)

    BTW, it just small mattr la mimie..
    i really had fun with u on that day so mmg khaty rasa nak post kat blog supaya semua org tau khaty happy kuar ngn mimie.. hehehe :)

    ur most welcome mimie..
    and khaty pon nak say thanks gak kat mimie cz tmn khaty g byr bil kat jj,thanks coz always ade ngn khaty tuk bg semngt kat khaty bila khaty tgh down.. i really appriciate all that.. and yg plg berharga thanks coz sudi kawan ngn khaty..
    dpt kwn ngn mimie satu anugerah buat khaty.. ^^

    luv u la mimie..
    fenz forever ^_____^

    ReplyDelete