Saturday, 13 March 2010

Crazy Week

Saturday. 13 March 2010, 9.48pm


As the title : crazy week. It’s totally CRAZY ! Big Grin

Wanna know why?

This week kinda s t r e s s for me and my frend. Actually not too stress for me but kinda stress for my frend. Cian dengan my frend tu sebab minggu ni tengok dia cam stress sgt.. Sampaikan makan minum dan waktu tido pon tak tentu.. And minggu ni dia cam down skit.. I as friend, act risau gak tengok dia cam tu but I cant do anything coz I dun have any idea at all about her subject.
Dengan exam midterm nye lagi.. But I know she can handle it and I know she can do it her very best for all that…

" Sara sorry coz I cant help anything. Honestly, I'm not happy at all see you in that condition. Lps ni takmo tensen2 lagi okay.. I want to see you always in a HAPPY MOOD dear.


Because of that,we decided to realease all our tense with SHOPPING!Big Grin

Dua hari berturut-turut kami menghabiskan duit dengan shoppinng. Hehehe..

Yesterday after finished class, kami pergi ke Times Square.
Tujuan aslnye actually nak makan je tapi biasala kan kalo dah pegi Times Square tu mesti akn shopping nye.. Laughing

Macam-macam kitorang try kat Times Square selain dari shopping. Antaranye, fish spa and foot massage.
Memang best la.. Shooping baju pulak tak yah cakap la memang byk la.. Bukan slalu pon shopping banyak cam tu. Sekali sekala takpela kan. Heheheh..

Hilanglah jugak segala tense yang ada.. Tongue


girly-shopaholic-0936

Thanks my dear Sara coz you brighten up my day and shopping bersama-sama.. Sangat seronok shopping dengan kamoo.. Love Struck
Oh ya ! BTW hope after this no more tense week for you.. I dun like to see you in tense mood. Just chill okay my dear friend..


YOU FOREVER GURLFREN !


p/s : Oh ya sempat gak layan Samseng Jalanan dengan Sara kat Times Sqaure.. Best la jugak :)


0 comments:

Post a Comment