Sunday, 28 February 2010

Midterm Break

Midterm break start ! Yayyy !

Tapi jangan suka-suka sangat.

Actually tak leh nak bersuka ria sangat pon coz before start holiday, lecturer dah bagi banyak gila assignment okay.. Sad
Memang cuti ni dengan assignment and buku-buku je la coz habis je midterm break ni terus ade midterm exam and kena submit assignment yang diberi sebelum cuti hari tu.

Cuti ni takmo g mana-mana.

Just nak stay kat umah.
Mood untuk enjoy tiada.

Study ONLY okay !


So to all of my friend, hope you guys understand and jangan ajak keluar jalan-jalan okay. Tiada mood untuk itu. Understanding from all of you I’ll appreciate.


And hope after midterm break ni no more overdose sleep..
Before cuti hari tu, asyik skip kelas pagi je. Suma gara-gara terlajak tido. Memang gila..



2duffvp

New Love ---> Choi Min Ho
Dye sangat chumel okay.

Min Ho


3 comments: