Saturday, 27 February 2010

Midnight Niyang Rapik


Went to midnight again at Times Square. *kaki wayang la katakan* Love Struck

This time watching N i y a n g R a p i k.. Scary movie. Nailbiting
For me its a good movie for those who interested with scary movie. 5 bintang la tuk cite Niyang Rapik.

Malam semalam (26 Feb 10) memang penuh gila kat luar pawagam.. Kitorang tengok pukul 11.30pm. Setengah jam awal sebelum cerita tu start semua dah tunggu luar pawagam tuk masuk.. Memang semua tak sabar nak tengok cerita tu.
Sangat ramai okay. Ta tipu punye. Ngeee ~

Review Niyang Rapik

Cerita ni mengisahkan tentang sekumpulan pelajar yang datang ke Niyang Rapik untuk menjalankan kajian keatas barangan lama yang ada dalam gua untuk projek akhir mereka. Sepanjang mereka di Niyang Rapik, mereka banyak menerima bantuan dari Laila (Liyana Jasmay) iatu anak kepada ketua kampung yang dilakonkan oleh Nasir Bilal Khan. Laila banyak membantu mereka selok belok tentang Niyang Rapik.

Tetapi disebabkan salah seorang daripada ahli kumpulan mereka telah merogol Laila, bapa Laila telah bertekad untuk membalas dendam dengan cara yang dimurakai dan salah di sisi Islam.

Untuk tahu lebih lanjut, sila la ke pawagam yang berdekatan sebelum terlambat. Tak rugi tengok. Batting Eyelashes


Clicky Time

DSC05977

Mereka-mereka yang join pada malam tersebut.
Sara, Khaty, Intan and Mimie.
Mereka sangat best as usual. Big Grin

DSC05972

From left : Sara, Khaty and Intan
First time Intan join kami midnight. Intan best juge walaupon dye agak pendiam Winking

DSC05981

From left : Mimie, Khaty and Intan
Mimie seperti biasa sangat best. Memang happening bila Mimie ada. Mimie cayang kamoo lebih la.. Love Struck

DSC05980

DSC05987

And as usual dye sentiasa bersama saya. Saya s a y a n g dye. Love Struck
Dye sangat best. Thanks coz belanja. Memang duitmu duitku jua la.. Ngeeeeee *kidding je* Tongue


Mereka sentiasa di hati saya.
Kawan-kawan terima kasih kerana sentiasa bersama tak kira susah senang, Sumpa sayang gila kat korang. Korang la yang terHEBAT di hatiku.


4 comments:

  1. teringinnye nk tgk movie niyang rapik ni~
    tp akk2 hani sume xnk tman hani g tgk movie ni
    diorg kta geli la,apa la..
    *hehe~lps gram kt akk lak,soey sis
    =p

    ReplyDelete
  2. ala yeker? cian hani..
    tp memang agak geli la cte ni cz byk darah.. tp okay je still tak muntah drh la kalo tgk..
    itu pada akk la.. pada org lain tak tau la kan..
    tp u should g tgk.. tak rugi :)

    ReplyDelete
  3. hehe.. mmg niyang rapik terbaik!
    nasib baik combination scary+funny dlm cite tuh.. then best sbb ader khatty ngn sara kt sisi mimie..
    LUV U la khatty!
    ;)

    ReplyDelete
  4. betul.. scarry and funny.. memang best..
    tp tak leh blah mimie tgk cte niyang rapik tutup mata ngn popcorn.. heheh :)
    khaty pon enjoy sbb ade korg yg best2 belaka mlm tu..
    luv u too la girlfren :)

    ReplyDelete