Saturday, 20 February 2010

Accounting and Rubik’s cube

Accounting test last Friday.

At first memang sumpah tak paham Account walaupon pena ada basic time secondary school dulu tp malam sebelum test tu study gila-gila bagai nak mati and nasib baik paham. Maybe sebab pena ada basic time skolah dulu menyebabkan tak perlu ambil masa yang lama tuk paham balik. So agak bangge coz malam tu otakku function dengan baik sekali. Sekejap je dah boleh paham. Ngeeeeeee ~ Tongue

Account test start at 3pm. On last Friday my class end at 10++ so still got time before 3pm so me, Teha and Ct decided to go to Tesco Ampang and having our brunch (breakfast+lunch) at KFC.

Actually before arrive at Tesco I already planned that I want to buy rubik’s cube. Lucky I can find it at Tesco *tp lom mahir main* Big Grin

But I wont give up .. Khaty hwaiting !

Around 12pm we going back to college..
Find empty class and lepak-ing lorh Big Grin
Lepak-ing and revising okay. Dun think negative. ngeeeeee ~


DSC05696

Revising + rubik’s cube. *enjoy sangat*

DSC05699

But bila tak mahir main lagi, cam ni la jadinye …
See what happened to the rubik’s cube.
Itu semua kerja saye yang shengal. Devil


But no worries coz boleh cantum balik..

DSC05700

Taddaaaaaaaaa.. Applause
Kan dah bercantum balik.. Thanks to my friend Ct coz fixed it back.


Mood : Busy with assignment. Sangat banyak okay. Tak tipu punye.


Jae Joong forever.


0 comments:

Post a Comment